«

»

Frank Bakker komt uit in ONK Dutch Supersport tijdens IVECO Dutch TT Assen 2013

In het laatste weekend van juni doet het MotoGP circus het TT circuit  in Assen aan, om daar alweer de negende GP van het jaar verrijden. Rondom de 3 GP klassen te weten Moto 3, Moto 2 en Moto GP worden er ook nog een aantal andere klassen verreden. Hierbij horen natuurlijk traditiegetrouw de mannen van het ONK Supersport die hier in het bijprogramma van de Iveco Dutch TT hun kunsten op het asvalt vertonen. Performance Racing coureur Frank Bakker zal dan ook dit weekend namens het team aan de start verschijnen.   

 Ñ

Waar het team normaalgesproken altijd op een 1000cc machine te vinden is, zullen zij dit weekend op een Yamaha R6 te zien zijn. De motor waar vorig jaar Hans Smees nog een heel seizoen IRRC mee reed. Voor Frank zal dit wel weer even een hele verandering zijn van een 1000cc naar een 600cc. Al vind hij het na eigen zeggen wel fijner rijden in de bochten

 

We hopen met deze wedstrijd in de punten te eindigen. Dit zal nog niet  makkelijk gaan omdat er veel deelnemers mee doen. Het gaat er gewoon omdat dat we meer en meer kilometers maken en dat Frank zijn rij ritme houd. Want de eerste wedstrijd voor IRRC staat voorlopig nog niet op het programma. Hierdoor is het belangrijk dat we zoveel mogelijk progressie boeken

 Dutch TT 2012 foto Henk Teerink (4)

 

Donderdag 27 juni 2013

09:00-09:40 40 min. Moto3 Vrije Training 1

09:55-10:40 45 min. MotoGP Vrije Training 1

10:55-11:40 45 min. Moto2 Vrije Training 1

11:55-12:20 25 min. Red Bull MotoGP Rookies Cup Vrije Training

13:10-13:50 40 min. Moto3 Vrije Training 2

14:05-14:50 45 min. MotoGP Vrije Training 2

15:05-15:50 45 min. Moto2 Vrije Training 2

16:05-16:35 30 min. Red Bull MotoGP Rookies Cup Kwalificatie 1

16:45-17:15 30 min. Dutch Supersport Kwalificatie 1

17:25-17:55 30 min. Red Bull MotoGP Rookies Cup Kwalificatie 2

18:05-18:25 20 min. WC Sidecar Kwalificatie 1

19:20-19:40 20 min. WC Sidecar Kwalificatie 2

 

Vrijdag 28 juni 2013

09:00-09:40 40 min. Moto3 Vrije Training 3

09:55-10:40 45 min. MotoGP Vrije Training 3

10:55-11:40 45 min. Moto2 Vrije Training 3

12:35-13:15 40 min. Moto3 Kwalificatie

13:30-14:00 30 min. MotoGP Vrije Training 4

14:10-14:25 15 min. MotoGP Kwalificatie 1

14:35-14:50 15 min. MotoGP Kwalificatie 2

15:05-15:50 45 min. Moto2 Kwalificatie

16:30 Red Bull MotoGP Rookies Cup Race 1 (16 ronden)

18:00 WC Sidecar Race (16 ronden)

18:45-19:15 30 min. Dutch Supersport Kwalificatie 2

 

Zaterdag 29 juni 2013

08:40-09:00 20 min. Moto3 Warm Up

09:10-09:30 20 min. Moto2 Warm Up

09:40-10:00 20 min. MotoGP Warm Up

10:25 Red Bull MotoGP Rookies Cup Race 2 (16 ronden)

12:00 Moto3 Race (22 ronden)

13:20 Moto2 Race (24 ronden)

15:00 MotoGP Race (26 ronden)

16:30 Dutch Supersport Race (14 ronden)

 

Wij hopen op een mooie Dutch TT 2013 en op mooie races!

 

Mocht er meer info zijn houd u daarvoor onze twitter en facebook en natuurlijk onze website in de gaten!

 

Namens Performance Racing Achterhoek,

Arno Wassink en Kai Zweverink