Bedankt voor u steun dit seizoen, op volle snelheid naar 2016

De kil en koude winterperiode is aangebroken en het IRRC wegraceseizoen 2015 ligt al weer even achter ons, wij kunnen als Performance Racing Team Achterhoek terugkijken op een mooi seizoen, waarin wij mooie momenten met elkaar als team hebben beleefd.

1 Wegraces Hengelo Gld 2015 foto Henk Teerink (52)

Sponsoren en Club van 50 leden 2015 bedankt
Dat het zo goed ging het afgelopen jaar en we dus vele mooie momenten hebben mogen meemaken hebben wij niet alleen aan ons zelf te danken. Onze sponsoren Club van 50 leden en andere betrokkenen hebben hier een mooie bijdrage aangeleverd. Zonder HUN steun is het gewoon simpelweg niet mogelijk om te racen. Daarom willen wij ook dit jaar weer de mensen en bedrijven die ons gesteund hebben hartelijk bedanken voor hun steun. We hopen u in 2016 weer te mogen begroeten , samen met hopelijk nog veel meet enthousiaste sponsoren en andere belangstellende. Want één ding staat vast racen, kunnen wij niet alleen!

Betrokken bij ons team
Wij merken de afgelopen jaren steeds meer dat men betrokken raakt en wil zijn bij ons team doormiddel van sponsoring en donaties. Dit doet ons goed, men geeft aan graag betrokken te willen zijn bij ons team. Sponsoren en belangstellende volgens op de voet en we krijgen dan ook vele positieve reacties over de prestaties maar ook over de PR, website Facebook en andere sociaal media. Men is erg betrokken bij ons team en overal word onze website dan ook bekeken. Ook op onze Facebook word veel gereageerd en gekeken, met bijna 425 likes mogen we dan ook niet klagen. De komende winter gaan we dit dan ook nog verder proberen uit te breiden en ons sociale net werk te vergroten. Ook zullen wij komende winter kijken naar verbeter punten op onze website.

Seizoen 2016
De plannen voor het 2016 wegrace seizoen zijn nog niet officieel, achter de schermen word dan ook keihard gewerkt om de plannen voor het nieuwe seizoen concreet te maken. We hopen de steun van sponsoren en club van 50 leden uiteraard in 2016 weer te krijgen. Mocht er meer nieuws zijn over het aankomende wegrace seizoen dan kunt u dat hier op onze website als alle eerste bij ons lezen, houd de komende maanden onze website in de gaten of bekijk onze social media account voor meer info.

Deel op social media: