Club van 50

logo club van 50

Word nu lid van de Performance Racing Achterhoek Club van 50!

Motorsport is een tak van sport die zonder financiële middelen niet uitgeoefend kan worden. Voor ons raceteam is het dan ook van groot belang om met behulp van sponsoring de budgetten voor 2019 rond te kunnen krijgen.

Over het algemeen wordt sponsoring gezien als iets dat alleen door grote bedrijven gedaan kan worden en puur gericht is op het maken van reclame. In de afgelopen seizoenen hebben wij gemerkt dat er ook veel particulieren (familie, vrienden, collega’s en kennissen) razend enthousiast zijn over onze tak van sport. Wij hopen binnen deze groep, mensen te kunnen vinden die bereid zijn om ons te helpen om onze favoriete sport voort te kunnen blijven zetten. Om deze vorm van sponsoring concreet te maken hebben wij de Club Van 50 opgericht. Mensen die lid worden van de club van 50 sponsoren Ilja Caljouw en Virgil-Amber Bloemhard   eenmalig per seizoen 50 euro. We zullen het  echt enorm waarderen wanneer er mensen zijn die ons op deze manier willen steunen met onze sport. Het geld zal besteed worden aan onderhoud van de motor, banden, brandstof, inschrijfgeld etc.

Wat hebben wij aan de Club Van 50 te bieden

1. Na iedere wedstrijd wordt per e-mail een nieuwsbrief toegestuurd met daarin een verslag van de afgelopen wedstrijd, nieuwtjes en eventuele kalender wijzigingen.

2. Tijdens de wedstrijddagen zijn de leden van harte uitgenodigd in de tent waar koffie klaar zal staan.

3. Wij zullen een bord maken met alle namen erop van de mensen die lid zijn van de club van 50.

Dit bord staat uiteraard altijd bij onze machine tijdens de raceweekenden. Ook op onze website www.performanceracing.nl zal een lijst worden bijgehouden met daarop alle namen van de leden.

Mensen die geïnteresseerd zijn om lid te worden van de Club Van 50 kunnen contact met ons opnemen via:

Contact gegevens:

Performanceracing Achterhoek
Banninkstraat 24
7255KE Hengelo (gld)
E-mail: info@performanceracing.nl

 

Of via het onderstaande contactformulier:

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Ik meld mij aan voor de Club van 50 (verplicht)

Leden

Naam Woonplaats Ernie Sala Westendorp Gerrit Hulstijn Hengelo (GLD) Sjoerd Overdiep Hengelo (GLD) Rudy Burghout Hengelo (GLD) Richard Van Arum Driebergen Bert Weustenenk Hengelo (GLD) Martijn Wiggers Vorden Marcel & Anette Kok Hengelo (GLD) Lisanne Hilferink Veldhoek Bert v/d Hoorn Putten Ruben Slotboom Varssel Martin Geukens Dinxperlo Fam. Grootenhuijs Barchem Hans Wesselink Hengelo (GLD) Hans …

Bekijk pagina »