IRRC Chimay: Beide Supersport coureurs voorlopige binnen top vijf, Bloemhard klokt elfde tijd

Tijdens de openingsronde van het IRRC in Chimay, is het Performance Racing team goed begonnen aan de eerste kwalificaties van dit nieuwe seizoen.

Ilja Caljouw

IRRC Supersport  kwalificatie 1


De Performance Racing Achterhoek coureurs konden al vroeg aan de bak. Om 08.00 stond de eerste Benelux Trophy kwalificaties op met programma, waarna het tijd was voor de eerste IRRC kwalificaties in de Supersport  klasse.  Het was Ilja Caljoiw  die direct aanzette en scherp  aan de sessie  begon.  Hij wist zich ronde na ronde te verbeteren  en wist met een fantastische eindronde de voorlopige derde plek te pakken.  Jorn Hamberg kwam op een voor hem nieuw circuit, maar wist zich steeds verder te verbeteren.  Hamburg staat dan ook op een keurige voorlopige vijfde  plek.

IRRC Superbike kwalificaties 1


Na de Benelux Trophy, was het voor Virgil-Amber Bloemhard ook tijd om aan zijn eerste kwalificatie te beginnen.  Tussen de Benelux Trophy en IRRC kwalificaties waren er wat veranderingen aangebracht.  Dit moest er voor zorgen  dat Virgil nog een stapje  zou kunnen maken. De tijden gingen verder omlaag en Bloemhard  kon weer wat van zijn tijd afsnoepen.  Een voorlopige elfde tijd, was het resultaat  aan her einde van de eerste kwalificatie.

Later meer vanuit Chimay.

Deel op social media: