Performance Racing Achterhoek start de motoren in België

Het Performance Racing Team gaat eigenlijk aan het seizoen 2021 beginnen.  De eerste test gaat plaatsvinden  op het circuit van Zolder donderdag 22 april.

Het heeft even geduurd, maar ook het Performance Racing Team gaar nu eindelijk haar eerste meters van het jaar maken.waar normaliter wordt afgereisd naar Spanje  midden maart, gaat het team nu richting Zolder  om voor het eerst de motoren te starten. De huidige situatie random de coronapandemie, maakte het niet mogelijk om op een verantwoorde manier naar Spanje te gaan.

Normaal gesproken zou begin volgende maand de eerste wedstrijd van het jaar in Hengelo worden verreden.  Eerder dit jaar kwam al naar buiten dat dit is verplaatst naar begin september. Zoais het er nu uit ziet, gaat het IRRC seizoen van start in het Finse Imatra. Deze race zal begin juli  zíjn. De coureurs hebben hiermee  dus nog voldoende tijd om te testen.

Momenteel zijn de teamleden achter de schermen erg hard aan het werken om diverse materialen gereed te maken voor het aankomende seizoen. Hierover later meer.

Fotocredit: Road Race & More
Deel op social media: