Performance Racing Achterhoek start het nieuwe seizoen met een vernieuwde website!

In de winter van 2013 heeft de PR afdeling van het Performance Racing Achterhoek team druk gezocht naar een bedrijf dat voor het nieuwe seizoen een geheel vernieuwde website kon ontwerpen. Uiteindelijk is men in zee gegaan met Achterhoek Multimedia uit Hengelo Gld

Nadat er een aantal gesprekken tussen beide partijen waren gevoerd waarin de wensen van het team voorop gesteld werden, heeft het bedrijf drie ontwerpen geheel onafscheidelijke ontwerpen gemaakt. Deze ontwerpen waren qua kleur hetzelfde maar de lay-out was geheel anders.

Verschillen

Het verschil met de oude website is goed te merken in alle aspecten. Ten eerste ziet het er flitsend uit en komen de teamkleuren duidelijk naar voren.. Ook is de vernieuwde website goed te overzien. Als het nieuws er is word dat ook direct en duidelijk weergegeven. Wat foto’s betreft kunnen nu alle foto’s direct in een apart fotoalbum worden gezet en kunnen we als team direct alles laten zien.

Wat is er te zien

Op onze nieuwe website vind u het laatste nieuws en alle feitjes. Ook vind u de ONK en IRRC kalender voor 2013. U kunt een foto album aanklikken met foto’s. Ook vind u team informatie over onze rijder Frank Bakker en de mensen achter de schermen.. Ook vind u weer een lijst met leden van onze ‘Club van 50’.

Sociale Media

Sociale media is voor iedereen een belangrijk aspect geworden. Ook in de wegracerij is dit zeker niet anders. Wij konden als team dan ook niet achterblijven om hier aan mee te doen. Het is dus belangrijk dat dingen zoals een Twitter account en een Facebook pagina goed opvallen binnen een website. Dit is dus bij onze nieuwe website ook niet anders.

Na weken van werkzaamheden in samenwerking met Achterhoek Multimedia kunnen we dan eindelijk zeggen dat onze nieuwe website een feit is.

Ik zou zeggen neem eens een kijkje op onze nieuwe website:

www.performanceracing.nl

Namens Performance Racing Achterhoek,

Kai Zweverink

Deel op social media: