Performance Racing Achterhoek zet test-campagne voort in Assen

Het Performance Racing Achterhoek zal haar voorjaarstest reeks voort gaan zetten op het TT-circuit. Jorn Hamberg, Ilja Caljouw en Virgil-Amber Bloemhard gaan deelnemen aan de officiële KNMV-training op dinsdag 29 maart 2022.

Fotocredit: Henk Teerink | KNMV testdag

Nadat het Performance Racing team vorige week vol goede moet hun seizoen opende in Spanje, maakte de weersomstandigheden al snel een einde aan alle vrolijkheid. De droge sessies waren op één hand te tellen.  Alcarras was de eerste stop, maar ook in Valencia was er meer regen dan zon.

De heren coureurs maakten er maar het beste van en niet zonder resultaat. Bovenaan de tijdlijsten was men terug te vinden en er werden goede stappen gemaakt met de afstelling van de motoren.  Ilja Caljouw maakte zijn debuut op de Kawasaki ZX10, Bloemhard voelde zijn splinternieuwe 2022 machine aan de tand en Jorn Hamberg was direct snel op zijn Yamaha R6 Supersport machine.

Dinsdag 29 maart hoopt het team op droogweer de nodige progressie te kunnen gaan boeken. Deze training is georganiseerd door de Nederlandse motorsportbond . Er is veel rijtijd en dus kunnen er weer de nodige meters gemaakt gaan worden.

Deel op social media: