Voorbeschouwing derde en vierde wedstrijd International Road Racing Championschip in Oostende (B)

Na de ONK Pinksterraces in Oss stonden er geen races op de kalender. Maar dit wil niet zeggen dat het Performance Racing team stil heeft gezeten, integendeel zelfs want afgelopen maandag is er een dag lang getest op het TT Circuit Assen. Nu staat aankomend weekend alweer de 3e en 4e wedstrijd voor het International Road Racing Championschip op het programma. Deze twee wedstrijden zullen verreden worden op het stratencircuit van het Belgische Oostende. Een raceweekend die naar enkele jaren van afwezigheid weer terug te vinden is op de wedstrijd kalender.

oostende

Testdag TT Circuit Assen

Afgelopen maandag is het team een gehele dag wezen testen met de Kawasaki ZX10 op het TT Circuit Assen. Hier werd onder een heerlijk zonnetje gekeken naar de vering en ook nog andere afstellingen. Frank voelde zich goed en had er zin in. Hij reed rondetijden van 1.46.2 en dit is dus al een hele verbetering in. Zoals Frank zelf zei ‘’We hebben veel kunnen testen en het gaat de goede kant op!’’ Als team zijn we dus ook heel erg te spreken en we zien dus met vertrouwen de twee wedstrijden in Oostende tegemoet.

Raceweekend 3e en 4e wedstrijd IRRC Oostende!

ONK en IRRC Hengelo 2013. foto Henk Teerink (20)

Aankomend weekend staan de derde en vierde wedstrijd om het IRRC kampioenschap op de planning. Nadat er in de thuisraces in Hengelo een zesde en een derde plaats werden behaald, is het nu tijd om in Oostende deze goede lijn voort te zetten. Door de test in Assen heeft Frank hopelijk meer vertrouwen in de ZX10-R gekregen en kan hij de Kawasaki naar zijn eigen wil zetten. Nog niet alles gaat zoals we willen maar er zit progressie in en we weten dat we op de juiste weg zijn. Frank staat met 27 punten 3e in de tussenstand van het IRRC.

Tevens rijden wij ook in de Belgische Superbikes mee dit om kilometers te maken.

 

Hopelijk hebben we goed weer en kunnen we goed en veel meters maken en een goed weekend draaien met het team, dan komen de resultaten vanzelf. Voor meer nieuws houd onze site en twitter en Facebook in de gaten!

 

Namens Performance Racing Achterhoek,

Kai Zweverink    

Deel op social media: