Van den Hoek keert terug op het Isle of Man in 2017

Na het succes van vorig seizoen gaat Jochem van den Hoek ook in 2017 de Isle of Man TT rijden. Dit heeft de coureur uit Werkendam vrijdag 30 december wereldkundig gemaakt. Tijdens de Isle of Man zal Van den Hoek uitkomen voor het TC Racing Team. Daarnaast zal ‘Sjakie Spektakel’ net als in de afgelopen twee seizoenen uitkomen in het IRRC met het Performance Racing Achterhoek team. Naast het IRRC kampioenschap, zal hij ook samen met Performance Racing team aan de start verschijnen tijdens de North West 200.

Onderstaand persbericht is met toestemming overgenomen van Dutch Motorsport.nl.

Jochem van den Hoek maakte afgelopen seizoen indruk als nieuwkomer in de TT op Isle Man. De road race-specialist was in de Superstock-klasse één van de snelste debutanten. Van den Hoek reed de beroemde TT op eiland Man voor Performance Racing Achterhoek, waar hij de afgelopen twee seizoenen ook uitkwam in het IRRC kampioenschap. De coureur uit Werkendam eindigde afgelopen jaar als vijfde in het IRRC Superbike.

In 2017 gaat Van den Hoek opnieuw van start in de Isle Man TT. De 28-jarige coureur krijgt de kans om met een Honda van start te gaan voor TC Racing, een team afkomstig van het eiland Man. Van den Hoek gaat rijden in de Superstock, Superbike en Senior-TT. Naast zijn avontuur op Isle Man rijdt Van den Hoek voor Performance Racing Achterhoek opnieuw in het IRRC Superbike. Met het team van Tonny Wassink gaat Van den Hoek ook van start in de North West 200.

Deel op social media: