Performance Racing Achterhoek klaar voor 2e ronde IRRC tijdens Pinksterweekend in Oss

Nadat we begin mei onze thuisraces op de Varsselring hebben gehad, gaat het Performance Racing team aankomend weekeinde weer op pad. Tijdens het pinksterweekend staan namelijk traditiegetrouw de pinksterraces op het stratencircuit van Oss voor de deur. Dit jaar komen behalve alle ONK klassen ook het IRRC aan de start.  Voor het IRRC is het de tweede ronde, met een weekend van twee races in Oss.

 Logo-Pinksterraces

Frank Bakker

Nadat de Yamaha R1 in Hengelo kapot was gegaan, heeft het team gelijk actie ondernomen om de Kawasaki ZX10-R in orde te krijgen. Hierbij is besloten om de rest van het jaar verder te gaan met de Kawasaki en het Yamaha tijdperk voor nu achter ons te laten. De Kawasaki is de afgelopen weken naar Anderé Stampsnijder toe geweest, hij heeft de machine onder handen genomen. Hierbij zit er nu een nieuwe koppeling in en de voorvering is aangepast. Omdat we nog veel moeten afstellen aan de machine, zal er in Oss na verwachting nog niet direct het beoogde resultaat te zien zijn, al zijn we nu wel op de goede weg. Frank en het team hebben er zin in en we hopen dit weekend een stap in de juiste richting te maken qua afstellingen.

IRRC races Hengelo Gld 2014 Frank Bakker. foto Henk Teerink (38)

Joey den Besten

Na Joey’s goede resultaten in Hengelo gaan we proberen deze goede lijn door te zetten in Oss. Joey maakt een goede kans op de overwinning, want zijn grootste concurrenten Marcel Zuurbier en Laurent Hoffman zijn uitgeschakeld wegens blessures. Voor Joey is het al weer een tijd geleden dat hij uitkwam op het Paalgraven circuit, de laatste keer dar hij daar reed was in het seizoen 2010. Maar ondanks dat zullen we toch gaan proberen voor de overwinning. Dit zou natuurlijk erg gunstig zijn voor het kampioenschap.

ONK Hengelo Gld 2014 Joey den Besten. foto Henk Teerink (14)

Wij hopen op een goed en leerzaam weekend met daarbij mooi weer. U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen tijdens het Pinksterweekend. Met op maandag de races en zondag de trainingen

 

Hier vind u het tijdschema van aankomend weekend.

 

http://www.wegraceoss.nl/Wegrace/Tijdschema_2014.html

 

Namens Performance Racing Achterhoek,

Arno Wassink en Kai Zweverink

Deel op social media: