Nog geen ‘Club van 50’ lid? Meld u dan nu aan!

Over iets meer dan een maand is het zover, dan gaat ook voor Performance Racing Achterhoek het seizoen van start. Het team zal afreizen naar Frankrijk om daar een tweedaagse test af te leggen op het circuit van Val du vienne. Hierna zal naar alle waarschijnlijkheid in april de eerste race worden verreden (hierover later deze maand meer nieuws) Uiteraard zal het team op 2 en 3 mei de openingsraces voor het IRRC gaan verrijden op onze eigen Varsselring.Zoals jullie eerder deze week op onze facebookpagina konden zien, word er door de monteurs hard gewerkt om de Kawasaki klaar te krijgen en werkt het team achter de schermen hard aan het nieuwe seizoen. Enkele sponsoren en club van 50 leden hebben ook alweer hun toezegging gedaan om ons ook dit jaar weer te steunen! Daar zijn wij heel erg blij mee en die steun word door ons dan ook zeer gewardeerd Wij hopen uiteraard op nog meer aanmeldingen voor o,a onze Club van 50! Voelt u zich geroepen om ons te steunen? Meld u dan snel aan via: https://performanceracing.nl/club-van-50/

Wat hebben wij aan de Club Van 50 te bieden
1. Na iedere wedstrijd wordt per e-mail een nieuwsbrief toegestuurd met daarin een verslag van de afgelopen wedstrijd, nieuwtjes en eventuele kalender wijzigingen.
2. Tijdens de wedstrijddagen zijn de leden van harte uitgenodigd in de tent waar koffie klaar zal staan.
3. Wij zullen een bord maken met alle namen erop van de mensen die lid zijn van de club van 50.
Dit bord staat uiteraard altijd bij onze machine tijdens de raceweekenden. Ook op onze website www.performanceracing.nl zal een lijst worden bijgehouden met daarop alle namen van de leden.

Meld u snel aan !!

 

Deel op social media: