Definitieve 2020 IRRC-kalender bekend: Terlicko valt af, vijf raceweekenden aankomend seizoen

De IRRC-organisatie heeft op woensdag 29 januari eindelijk haar definitieve kalender voor het komende raceseizoen kunnen presenteren. Nadat eind vorig jaar al een ‘concept’ kalender bekend werd gemaakt, is nu dus definitief de kogel door de kerk en heeft de organisatie rijders en teams duidelijkheid verschaft. Aan alle onzekerheden zijn een eind gekomen en ook het Performance Racing Achterhoek is blij nu haar raceactiviteiten voor het komen seizoen verder vorm te kunnen geven.  

De grootste verandering ten opzichte van de afgelopen jaren, is dat het IRRC-kampioenschap voor het komend seizoen vijf raceweekenden telt. Waar het kampioenschap voorgaande jaren zes weekenden op de kalender had staan, zijn dat er dit nu dus vijf. Het evenement in het Tsjechische Terlicko,  dat als tweede gepland stond op de kalender, komt helaas te vervallen. 

 

Definitieve 2020 IRRC kalender 

  • 09 en 10 mei – Hengelo (Nederland) 
  • 03, 04 en 05 juli – Imatra (Finland) 
  • 24, 25 en 26 juli – Chimay (België) 
  • 15 en 16 augustus – Horice (Tsjechische Republiek) 
  • 19 en 20 september – Frohburg (Duitsland)
     

 

Naast het IRRC kampioenschap, gaat het Peformance Racing Team Achterhoek naar alle waarschijnlijkheid nog deelnamen aan een aantal andere wedstrijden. De volledige kalender hiervan wordt later gepresenteerd.  

 

 

Deel op social media: