Officieel: Performance Racing Achterhoek wederom naar Isle of Man TT met Frank Gallagher

De kogel is door de kerk. Het Performance Racing Team Achterhoek gaat aankomend seizoen wederom deelnemen aan de Isle of Man TT 2020 samen met Frank Gallagher. Dit nieuws heeft het team uit Hengelo Gelderland officieel kenbaar gemaakt op haar website. Naast de TT, gaat Gallagher ook nog deelnemen aan een aantal andere evenementen met het team.

Fotocredit: RCphotos

Goede samenwerking in 2019
Het afgelopen seizoen, nam Frank Gallagher voor het eerst het zitje in bij het Performance Racing team. Al snel bleek dat Gallagher en het wegraceteam uit het Gelderse Hengelo een goede match waren. Gedurende de bekendste Road Race event van de wereld, werden er mooie resultaten geboekt in de Supersport, Superstock en Superbike. Het absolute hoogtepunt was de behaalde twintigste plaats tijdens de Senior TT. Hiermee gaf het team, als de coureur haar visitekaartje af.
Wederom samenwerking in 2020
Na een aantal gevoerde gesprekken met Frank Gallagher, is het Performance Racing team verheugd te kunnen melden dat men aankomend seizoen weer zal gaan uitkomen tijdens de Isle of Man TT 2020. Net als het afgelopen jaar, gaat het team uitkomen in de Supersport 600, Superstock, Superbike en Senior. Het doel voor de aankomende editie is dan ook, om het resultaat van afgelopen jaar te evenaren en de TT zonder problemen uit te kunnen rijden.
Reactie Frank Gallagher:  ‘Ondanks de lastige TT van vorige jaar, waarbij we tegen een aantal problemen aanliepen, hebben we toch een goede prestatie neer weten te zetten.  Door onze bevindingen van vorig jaar, kunnen we dit jaar veel beter voorbereid aan de start staan en kunnen we de resultaten van vorige jaar evenaren of misschien zelfs wel verbeteren.’
Naast de Isle of Man TT, gaat Gallagher ook mee op voorjaarstraining in Spanje en komt hij in actie tijdens de eerste ronde van het IRRC in Hengelo.
Deel op social media: