Getergd Performance Racing team wil eerste seizoenshelft goed afsluiten

 

Het Nederlandse Performance Racing team maakt zich op voor ronde drie van het IRRC. Het IRRC is voor het derde evenement te gast op het stratencircuit van Terlicko in Tsjechië. Na toch wel wat pech te hebben gekend bij de voorgaande race in Finland, gaan Ilja Caljouw en Virgil-Amber Bloemhard voor revanche.

Caljouw wil revanche
Na een aantal jaar afwezig te zijn geweest op de racekalender, kwam Terlicko het afgelopen seizoen weer terug. Caljouw liet het voorgaande jaar al zien snel te zijn en wist de open race op zijn naam te schrijven. Dit jaar gaat Caljouw proberen dit even dunnetjes over te doen. Daarnaast wil de Yamaha coureur proberen om bij het IRRC de top vijf binnen te dringen en zo weer de nodige punten mee naar huis nemen.

Wederom nieuw circuit voor Bloemhard
Na Horice en Imatra, maakt Virgil-Amber Bloemhard zich op voor weer een kennismaking met een voor hem nieuw circuit. Echter zit er wel een verschil tussen de andere kennismakingen. Dit weekend beschikt hij over aanzienlijk minder rijtijd. Bloemhard kan alleen de zaterdag gebruiken om de baan te leren kennen. Vrijdag zijn er namelijk geen vrije trainingen. De coureur wil met zijn Kawasaki de goede lijn van dit seizoen doorzetten en zo de eerste seizoenshelft goed af sluiten. De door Bloemhard opgelopen blessure in Finland aan zijn voet en knie, wordt langzaam beter. Dit weekend gaat de coureur de pijn verbijten en op jacht naar een goede klassering.

Deel op social media: