Help ons naar 1000 likes op onze Facebookpagina

Hebben jullie ook al zin in het aankomende seizoen? Wij wel! Om u als volger van Performance Racing Achterhoek op de hoogte te houden gedurende het seizoen, zijn wij actief op diverse social media. Op deze manier kan iedereen er toch een beetje bij zijn.

Het aankomende seizoen zijn we weer actief op diverse circuits in het buitenland tijdends de raceweekenden van het IRRC en andere roadraces. Ondanks dat er veel enthousiaste mensen zijn die ons achterna reizen, is dit niet voor iedereen weggelegd. Social Media is een zeer uitgebreid en handig medium om ook de ’thuisblijvers’ en andere belangstellende om de hoogte te houden van de verrichtingen van Ilja en Joey.

Als team zijn wij op diverse media actief. De twee meest gebrukte zijn onze website en onze Facebookpagina. Met deze laatstgenoemde pagina bereiken we ontzettend veel enthousiaste motorsportliefhebbers. Daarnaast merken we ook dat veel nieuwe mensen de Performance Racing Achterhoek pagina weten te vinden. Het doet ons deugt dat zowel in de Achterhoek als ver daarbuiten ons team zo leeft bij diverse mensen.

Nog geen volger van onze Facebookpagina? Like deze dan snel en wie weet geef jij de duizendste like op onze pagina

https://www.facebook.com/PerformanceRacingAchterhoek/

Deel op social media: