Kawasaki ZX 10R klaar voor seizoen 2013

Na een paar weken is het dan eindelijk zover de Kawasaki ZX 10R is klaar voor 2013. Performance Racing Achterhoek monteur Hans Overmaat heeft hier behoorlijk wat werk aan gehad, maar uiteindelijk staat ook dit racemonster er weer prachtig bij. Frank Bakker kan dan ook niet wachten om de eerste testkilometers op de nieuwe machine te maken.

 Ñ

Trainingstesten

Nu de nieuwe machine dan eindelijk klaar is kan het wegraceseizoen 2013 echt gaan beginnen voor het team. Wij zullen het seizoen dan ook starten met een 1 daagse test op het circuit van Spa Francorchamps, dit houd dus in dat wij niet aan de start zullen verschijnen tijdens het bijprogramma van de WK Superbikes op het TT circuit in Assen.

Tevens zijn wij nog van plan om nog een aantal testkilometers te maken, op welk circuit dat zal zijn is nog niet bekend.

Ñ

1e Race op thuiscircuit De Varsselring

Dit jaar is voor zowel het ONK als de IRRC Hengelo de openingsrace. Dit beloofd een hoop strijd om de eerste punten. In het IRRC is er qua puntentelling vergleken bij andere jaren een verandering doorgevoerd. De punten is nu gelijk aan de puntentelling in het ONK, dus de gene die eerste word krijgt 25 punten etc. Ook in ons team zijn er een aantal veranderingen vergleken bij vorig jaar. Hans Smees heeft zijn helm aan de wilgen gehangen. Hans zal wel actief blijven binnen het team, hij zal Frank blijven ondersteunen door te sleutelen en te helpen bij afstellingen van de motor. Tevens zal  Frank dit jaar weer met het nummer 51 op de kuip gaan rijden.

 

Wij hopen u te mogen verwelkomen op 11 en 12 mei, waar u in onze tent van harte welkom bent voor een hapje en een drankje.

 

Namens Performance Racing Achterhoek,

Arno Wassink en Kai Zweverink

 

Deel op social media: