Performance Racing Achterhoek aanwezig tijdens 85-jarig jubileum Hamove

De HAMOVE – Hengelose Auto & Motorverenging viert het aankomende weekeinde haar 85-jarig bestaan. De organiserende verenging van de jaarlijkse wegraces op de Varsselring pakt groots uit op zondag 25 september aanstaande. Naast het nodige spektakel in het zand, is het Performance Racing Achterhoek team ook aanwezig tijdens deze feestelijke dag. Het team gaat zich presenteren in de opstelling zoals het ook actief is tijdens raceweekenden.

Zondag 25 september viert de Hamove haar 85-jarig bestaan. De festiviteiten zullen plaatsvinden rondom de Varsselse molen. ok tijdens het motorspektakel vindt de najaarseditie van de clubcross plaats op het land tegenover de molen. Ook is er een een tourrit voor motoren en een rit voor klassiekers en bromfietsen.

De commissies zich presenteren. Dit zijn de touringcommissie, de crosscommissie, de klassiekercommissie, de veteraancommissie, de off road-commissie en de commissie voor de wandeltocht.

 

Performance Racing Achterhoek zal dus ook aanwezig zijn met IRRC Superbike- coureur Virgil-Amber Bloemhard. Het publiek kan vragen stellen en een kijkje in de truck nemen.

 

Kom gerust allemaal een kijkje nemen!

 

Deel op social media: