Performance Racing Achterhoek en Jorn Hamberg gaan strijd aan in 2020 IRRC Supersport klasse

Het Performance Racing team gaat in 2020 de strijd aan in de IRRC Supersport klasse samen met de 24 jarige Jorn Hamberg uit het Drentse Gees. Met de komst van Hamberg, heeft het Performance Racing team een talentvolle coureur weten te strikken waarmee zij graag, de strijd aan willen gaan voor het IRRC Supersport kampioenschap.

Foto: Madli Hanson

Na een positieve samenwerking in Frohburg, gaat Jorn Hamberg volgend seizoen het volledige IRRC kampioenschap mee draaien. De jonge coureur liet tijdens de laatste ronde van het IRRC een goede indruk achter door tweemaal op het podium te verschijnen.

Voor volgend seizoen zal er een nieuw Yamaha YZF R6 aangeschaft worden. Hiermee willen we met Jorn Hamberg aankomend seizoen meedoen voor de podiumposities. Afgezien van Hengelo en Frohburg, zijn de circuits volledig nieuw voor Hamberg. Het is dan ook van groot belang veel kilometers te maken. Daarom gaat het team onder andere trainen in Spanje en zal het in mei volgend jaar aantreden in Horice, tijdens de races voor het Tsjechische Kampioenschap.

Deel op social media: