Performance Racing Achterhoek keert terug in IRRC Superbike met Dean Osborne in Frohburg

Na een wat langere tussenstop, maakt het IRRC circus zich op voor alweer de laatste twee races van het seizoen 2018 welke traditiegetrouw worden verreden op Oost Duitse bodem in Frohburg. Naast Ilja Caljouw, Pierre Yves Bian en Christian Schmitz, met wie het team vertegenwoordigd is in de Supersport, maakt het Performance Racing team Achterhoek ook haar rentree in de Superbike klasse van het IRRC. De van het Isle of Man afkomstige Dean Osborne gaat op een Kawasaki ZX10R uitkomen voor het team uit het Gelderse Hengelo.

Volgend weekend is het dan zover, de laatste ronde van het IRRC in Frohburg. Een seizoen met succes maar ook tegenslagen wil het team dan ook op een goede manier afsluiten tijdens de laatste twee races van het seizoen. Naast actief te zijn in de Supersport 600 kampioenschap, zal het team dus ook terugkeren in de koningsklasse, de Superbikes.

Het Performance Racing team staat tijdens haar rentree in de koningsklasse aan de start met de van het Isle of Man afkomstige Dean Osborne. Hij zal in actie komen op de Kawasaki ZX10R van het team. Voor Dean Osborne is dit de eerste races buiten het Isle of Man. Deze gelegenheid is dus ook voor de coureur in kwestie een speciale ervaring.

Osborne heeft al heel wat ervaring als het op roadracing aankomend. Zo werd hij tijdens de Manx GP op het Isle of Man in augustus van dit jaar tweede in de einstand van de Supersport klasse. Voorgaande kende de coureur ook al enkele mooie resultaten tijdens dit evenement. Daarnaast heeft hij ook ervaring op een Superbike machine, waar hij ook goede resultaten wist te behalen.

Met de komst van Osborne naar het Performance Racing team Achterhoek is men blij om te kunnen zeggen dat men met dit gastoptreden weer terug is in de Superbike klasse van het IRRC. Meer valt volgende week te lezen tijdens de officiƫle voorbeschouwing.

Deel op social media: