Performance Racing coureurs goed op dreef tijdens kwalificatietrainingen op Tsjechische bodem

Het Performance Racing Team kan terug kijken op een goede eerste dag op het circuit van Terlicko waar men de kwalificatietrainingen afwerkte onder goede omstandigheden. Ilja Caljouw en Pierre Yves Bian zaten er beide uitstekend bij en gaven beide hun visitekaartje af.

Onder goede omstandigheden kon er worden begonnen aan de kwalificatiesessies door beide coureurs. Voor Caljouw en Bian is dit een nieuw circuit en dus was het afwachten hoe het zou gaan.

Kwalificaties Pierre Yves Bian
Pierre Yves Bian begon vanochtend aan zijn IRRC-debuut  voor het Performance Racing Team Direct was Bian snel onderweg en wist aan het einde van de eerste IRRC kwalificatie te verassen door de pole voor zich op te eissen. In de middag wist de Fransman zich uiteindelijk als vierde te kwalificeren voor de derde en vierde wedstrijd van het IRRC.

In de Open 600 klasse wist Bian een derde tijd neer te zetten en staat er hier dus ook goed bij.

Kwalificaties Ilja Caljouw
Na zijn pech in de kwalificaties in Hengelo, wilde Ilja Caljouw dit weekend in Terlicko goed starten. Het circuit was ook voor hem nieuw en dus was het zaak om eerst baankennis en een goed ritme op te doen. Na de eerste kwalificatie stond Ilja er voorlopig als 14e bij. Tijdens de tweede kwalificatie voor het IRRC Supersport wilde de Yamha coureur er uiteraard nog een schepje bovenop doen want er zat nog meer in. De tweede kwalificatie voor het IRRC Supersport wist hij dan ook af te sluiten op  een tiende plaats. Hier vanaf mag hij dus morgen in beide IRRC races starten.

In de Open klasse wist Caljouw voor een grote verassing te zorgen door zijn Performance Racing Achterhoek Yamaha op de pole positie te parkeren voor de twee te verrijden races van morgen. Een zeer knappe prestatie.

 

 

 

We kunnen als team terug kijken op een goede en positieve eerste dag. We zijn dit weekend goed begonnen en willen deze lijn graag doorzetten naar de races van morgen.

Deel op social media: