Performance Racing coureurs hervatten IRRC competitie in Chimay

Aanstaand weekend zal op het Belgische circuit van Chimay de vierde ronde van het International Road Racing Championschip worden verreden. Nadat het hele circus eerder te gast was op het circuit van Oostende zal de competitie naar een korte rustperiode in het Belgische Chimay weer hervat worden. Joey Den Besten zal zijn Yamaha R6 Supersport machine weer de sporen geven terwijl zijn teamgenoot Jochem van den Hoek de dikke Kawasaki ZX10 Superbike machine weer zal bemannen.

Poster Chimay 2015

Donderdagochtend zal de teamtruck vertrekken richting Chimay, waar men laat in de middag zal arriveren en de tent kan opzetten voor vrijdag dan staan er namelijk een aantal vrije trainingen gepland. Dit om het circuit goed te leren kennen en extra kilometers te kunnen maken. Zaterdags zullen er uiteraard twee kwalificaties gepland staan, waarop zondag de twee races gepland staan.

In aanloop naar IRRC Supersport Round 4 Chimay 2015: Joey Den Besten#65

joey 65 chimay 2014
Joey staat momenteel 2e in de tussenstand van het IRRC Supersport kampioenschap met 93 punten achter de Tsjech Marek Cherveny die stevig aan de leiding gaat met de maximaal aantal punten van 146 punten. Het gat tussen Joey en de eerste man is dus groot, maar zeg nooit, nooit er zijn vanaf nu nog zes races te verrijden en ook dus nog punten te verdelen. Aankomend weekend zal Den Besten dus weer flink aan de bak moeten wil hij in het vizier van de leider in de tussenstand blijven. Vorig jaar deed Joey in Chimay goede zaken met een 2e plaats of hij dat dit weekend weer zal doen? Wie weet we zullen afwachten!

In aanloop naar IRRC Superbike Round 4 Chimay 2015: Jochem van den Hoek#88

IMG_8380
Jochem van den Hoek zal aankomend weekend alweer zijn vierde weekend voor ons team uitkomen. In het begin was het allemaal even wat wennen maar in Oostende lijkt het team de zaakjes met Jochem en de Kawasaki steeds beter voor elkaar te krijgen door mede hard werken van monteur Arno staat dit weekend de motor er ook weer top bij en zou er weer een stap gezet moeten kunnen worden. Van Den Hoek staat op een zesde plaats in het kampioenschap met 54 punten. Het zou mooi zijn als hij een plaats in de top 5 zou kunnen bemachtigen maar dit is nog geen makkelijke opgave We zullen zien!

Het team is er klaar voor en kijkt uit naar aankomend weekend en hoopt op goede resultaten en mooi weer! Er gaan weer veel supporters mee dus laat het spektakel maar losbarsten!

Namens Performance Racing Achterhoek,

Kai Zweverink

Deel op social media: