Performance Racing klaar voor thuisraces en seizoenstart IRRC op de Varsselring

Aankomend weekend is het dan eindelijk zover.. Het wegraceseizoen 2015 gaat dan officieel van start voor het in Hengelo (Gldd) gevestigde Performance Racing Achterhoek. Zaterdag 2 en zondag 3 mei zal Hengelo weer in het teken staan van de wegracesport. Op de Varsselring bij de HAMOVE zullen dan de ONK en BK klassen weer aan de start verschijnen. Behalve het ONK en BK zal het International Road Racing Championschip circus ook neerstrijken op het circuit de Varsselring. Het IRRC seizoen zal zoals bij velen bekend dit weekend van start gaan met de eerste twee races van het seizoen. Voor het Performance Racing team is aankomend het belangrijkste weekend van het seizoen. Vele sponsoren en kennissen  zullen dan aanwezig zijn met het team live in actie te zien. Ondanks de hectische, drukke en rare week voorafgaand aan de seizoenstart, heeft het team er ontzettend veel zin in en kan niet wachten tot het weekend van start gaat.

Pooster Hengelo 2015

Aankomend weekend is het dan zover de thuisraces in onze achtertuin op de Varsselring zijn weer een feit. Altijd een spannende en zeer drukke periode. Met een wat rare week voorafgaand aan het weekend op de Varsselring, kunnen we zeggen dat het team er klaar voor is. Met het vertrek van Frank en de komst van Jochem zal het aankomende weelend uiteraard nog wel even wennen zijn maar ondanks dat hebben we er heel veel zin en gaan we er alles aan doen om een mooi en goed eerste resultaat  te behalen binnen de mogelijkheden die we hebben.

JOEY DEN BESTEN#65 IRRC Supersport.
Joey den Besten gaat aan zijn tweede jaar beginnen bij het Performance Racing team. De coureur uit Halle heeft vorig jaar laten zien waar hij toe in staat was en haalde met het team de IRRC Supersport titel 2014 binnen! Hij zal dit jaar gaan proberen om zijn titel te verdedigen en een gooi te doen naar de titel in 2015. Joey rijd net als vorig jaar, ook dit jaar weer op een Yamaha R6. De afgelopen winter is de Yamaha flink onder handen genomen en staat er top bij voor de seizoenstart van aankomend weekend. De coureur zelf heeft overgens ook niet stil gezeten en heeft flink aan zijn conditie gewerkt. Joey is top fitt en is klaar voor aankomend weekend! Een podiumplaats moet zeker mogelijk zijn. We zullen zien.

JOCHEM VAN DEN HOEK#88 IRRC Superbikes
Jochem van den Hoek maakt dit weekend zijn debuut voor het Performance Racing team. Voor zowel de coureur als het team is het allemaal nog even afwachten hoe het gaat.  Maar ondanks dat heeft Jochem er heel veel zin. De coureur uit Werkendam heeft al heel wat kilometers afgelegd op de Varsselring en heeft al diverse keren mooi binnen de top 10 gezeten. De Kawasaki ZX100-R is een geheel nieuwe motor voor Jochem. Hij gaf aan heel veel zin te hebben om met de voor hem nieuwe motor aan de slag te gaan. Hij maakt op de Varsselring zijn eerste kilometers met de Kawasaki, daarom rijd Jochem ook mee in de ONK/BeNe Cup dit om zoveel mogelijk te rijden. Verwachtingen zijn er niet ritme op doen en de ZX10 leren kennen is het belangrijkste, wat daarna komt is alleen maar meegenomen

Voor het tijdschema kunt u kijken op:
http://www.hamove.nl/wegrace/deelnemers

Wij staan dit jaar weer in een grote tent, sponsoren en belangstellende zijn hier van harte welkom voor een hapje en een drankje. U kunt hier met eigen ogen zien hoe de monteurs achter de schermen te werk gaan en een praatje maken  Tijdens aankomend weekend zal Frank Bakker na 7 mooie jaren afscheid nemen van sponsoren en het team!

Deel op social media: