Performance Racing start 2024 met teampresentatie

Het jaar 2024 ligt voor ons en ook deze jaargang is het Hengelose Performance Racing Achterhoek weer actief als motorsportteam. Ook nu gaat het team met haar coureurs weer op jacht naar mooie resultaten op diverse internationale circuits.

Ondanks dat het team al 24 jaar een gevestigde naam is binnen de internationale motorsport, belooft het aankomende seizoen een heel bijzonder seizoen te worden. Na ruim vijf jaar begint het Hengelose team aan een nieuw hoofdstuk. Aankomend seizoen gaat het uitkomen met een nieuwe coureur in de Superbike-klasse.

In de Supersport zullen wij dit seizoen gaan aantreden met drie coureurs. Deze line-up zal dit jaar bestaan uit twee nationale coureurs en een internationale coureur.

Performance Racing Achterhoek wil daarom gezamenlijk met u het seizoen starten en zich aan het begin ervan presenteren aan het publiek. 

Dit gaat gebeuren op zaterdag 16 maart 2024. U bent voor deze avond van harte uitgenodigd om onder het genot van een hapje en een drankje met ons het seizoen te starten.

Tijdens deze avond wordt er terug- en vooruitgekeken, zijn de motoren te zien, komen de coureurs aan het woord en zijn ook de gloednieuwe race-pakken van de heren te zien.

We hopen op uw komst!  Graag tot zaterdag 16 maart 2024.

Deuren open: 20:00 uur
Aanvang: 21:00 uur
Locatie: Autobedrijf Wassink,
Adres : Banninkstraat 24, 7255 KE Hengelo GLD

Foto: Karel-Heinz Kalkhake
Deel op social media: