Performance Racing team maakt seizoenstart met testweekend tijdens eerste BeNeCup in Croix

Na maanden hard werken en hard gewerkt te hebben om alles op tijd klaar te krijgen, start aankomend week einde ook voor Performance Racing Achterhoek het wegrace seizoen 2016. Het team zal aankomend weekend voor het eerst weer met elkaar op stap gaan. Het wegrace team uit de Achterhoek zal dit weekend namelijk haar eerste kilometers van 2016 gaan maken tijdens het openingsweekend van het BeNeCup wegrace kampioenschap in het Franse Croix. Hier zullen dit weekend de eerste twee races voor dit kampioenschap worden verreden. Het Performance Racing team ziet dit weekend als een testweekend voor de start van het IRRC seizoen.

10986466_402407419884161_5848618611747190593_n

Nieuw seizoen
Voor het Performance Racing team zal aankomend weekend het nieuwe seizoen dan eindelijk echt van start gaan. Waar diverse andere teams al het aardige testwerk hebben verricht, begint het Performance Racing team letterlijk op de nul stand en zal men van onderaf aan beginnen dit weekend.

Test
Het team zal dit weekend ook echt zien als een test weekend voor wat betreft de start van het IRRC seizoen. Voor zowel Joey als Jochem zal het weer enorm wennen zijn om op de motor te zitten. Beide heren hebben deze winter uiteraard niet stil gezeten en veel aan hun conditie gewerkt. Het is voor beide mannen zaak om het ritme weer terug te vinden en vooral kilometers maken. Ook de beide motoren zijn deze winter flink onder handen genomen. Daarom zal er door beide heren ook misschien nog wat aan de afstelling moeten gedaan. Vooral het rijden is erg belangrijk en zorgen dat men weer kilometers in de benen krijgt

 

Vrijdag extra training
Het team zal donderdagavond vertrekken, waarna het op vrijdag de mogelijkheid heeft om op de vrijdag extra te trainen. Deze mogelijkheid wil het team uiteraard niet aan zich voorbij laten gaan. Op de zaterdag zullen er voor beide mannen een tweetal kwalificaties op het programma staan en zondag zullen er twee races worden verreden.

We wensen beide heren veel succes en plezier toe tijdens hun eerste kilometers van 2016! Hopelijk hebben we beter weer als het voorgaande jaar en blijft het droog en komt de zon erbij. Dit weekend zullen wij u op de hoogte stellen van de verrichtingen via onze site en social media kanalen. Houd het dus in de gaten!

Deel op social media: