Performance Racing teampresentatie woensdag 13 april bij Cafe de Tol

Op woensdag 13 april zal Performance Racing Achterhoek haar plannen voor het seizoen 2016 bekend gaan maken tijdens haar teampresentatie. De teampresentatie zal plaatsvinden bij Café de Tol te Zelhem.

teampresentatie 2016

Over ruim een maand is het alweer zover, dan zal op het thuiscircuit in Hengelo het eerste weekend van het International Road Racing Championschip op het programma staan. Tijdens dit weekend op de eigen Varsselring zullen voor zowel de Supersport als Superbike klasse de eerste twee races van het seizoen worden verreden.

IRRC Races Oss 2015 foto Henk Teerink (15)

De afgelopen winter heeft het team keihard gewerkt om er top bij te staan, voor de aanvang van het nieuwe seizoen. De plannen wil men dan ook zo snel mogelijk aan sponsoren, club van 50 leden en andere belangstellende bekend maken. Dit zal worden gedaan op woensdag 13 april 2016 in Cafe de Tol. Hier zal het team aanwezig zijn en zullen Joey den Besten en Jochem van den Hoek hun doelstellingen en plannen bekend maken voor het seizoen 2016. Ook zal er nog even stil worden gestaan bij het afgelopen raceseizoen.

IRRC Superbike Oss 2015 foto Henk Teerink (12)

Het Performance Racing team heeft ook nog een cross afdeling. Rijder Marco Leerink zal hier aanwezig zijn.

Leerink zal hier vertellen over zijn plannen voor aankomend seizoen.

We zien u graag op woensdag 13 april  om 20.00 uur bij Cafe de Tol aan de Keijenborgseweg 1 7021 KP te Zelhem voor een gezellige avond onder het genot van een hapje en een drankje.

Met vriendelijke race groet,
Performance Racing Achterhoek

Deel op social media: