PRA gaat voor mooie teamprestatie tijdens laatste races van het seizoen in Duitsland

Dit weekend staan de laatste twee races voor het IRRC op de kalender. Plaats van handeling is het spectaculaire circuit van het Duitse Frohburg. Naast de vaste actie in de IRRC Supersport gaat het team aankomend weekend haar opwachting maken in de IRRC Superbikes.

Performance Racing Achterhoek wil een seizoen met ups en downs op een goede manier afsluiten door dit weekend een mooie teamprestatie neer te zetten. De terugkeer in de IRRC Superbikes brengt hierbij een hoop motivatie met zich mee.

Terug in de Superbike klasse met Dean Osborne
Eindelijk! Het Performance Racing Team zal dit weekend terugkeren in de Superbike klasse. Het team heeft de van het Isle of Man afkomstige Dean Osborne bereid gevonden om op de Kawasaki van het team te stappen. De race in Frohburg zal voor Osborne de eerste race buiten het Isle of Man zijn. Op voorhand dus al een bijzondere gebeurtenis . De Kawasaki ZX10-R is een geheel nieuwe motor voor de coureur. Vriendjes worden is hierbij de belangrijkste zaak, daarom zal hij ook in actie komen in de open Superbike klasse.

Pierre Yves Bian niet in actie in Frohburg
De Fransman Pierre Yves Bian zal dit weekend niet in actie komen in Frohburg. Nadat de Yamaha coureur tijdens de races in Horice al de nodige problemen kende met zijn eigen motor, is hij er niet in geslaagd deze tijdig op te lossen en heeft het besluit genomen om dit weekend niet van start te gaan.

Caljouw en Schmitz beide terug van blessure
In de Supersport klasse zijn het Ilja Caljouw en Christian Schmitz die beide terugkomen van een blessure. De heren zullen dit weekend het gevoel met hun Yamaha’s weer terug willen vinden en er twee mooie laatste races van maken om zo het seizoen op een mooie wijze te beëindigen. Naast hun optreden in de IRRC gaan beide heren ook van start in de open Supersport klasse.

Een vol programma dit weekend. Als team zijn we erg blij terug te zijn met een rijder bij de Superbikes welke toch beschouwd wordt als de koningsklasse binnen het IRRC. Daarnaast wil het team samen met Caljouw en Schmitz een mooi resultaat neer zetten in de Supersportcategorie. De weersverwachtingen zijn goed, hopelijk kunnen we dit weekend het seizoen afsluiten zonder pech.

Deel op social media: