Steun ons aankomende seizoen en word Club van 50 lid!

Het jaar 2017 mag dan wel net begonnen zijn maar, achter de schermen is het Performance Racing Team alweer druk bezig met de voorbereidingen voor het aankomende seizoen. De motoren worden alweer klaargemaakt voor het aankomende seizoen.  Het vorige seizoen was een zeer mooi en succesvol seizoen waarin we mooie prestaties hebben neergezet. Dit was niet gelukt zonder de steun van onze trouwe sponsoren en club van 50 leden.  Om alles goed te laten verlopen in de loop van het seizoen, heeft het team voldoende budget nodig. Alleen om deze manier kan het team optimaal presteren. Ook u kan uw bijdrage leveren door lid te worden van de Performance Racing Club van 50!

Het afgelopen seizoen was een heel mooi seizoen met vele hoogtepunten. Dat we het afgelopen seizoen zo goed hebben meegedraaid hebben we mede te danken aan de steun van vele bedrijven en particulieren. Zonder hun steun zouden wij simpelweg niet kunnen racen. We zijn dan ook erg trots en  blij met de steun van vele mensen. We merken dat men graag zijn of haar bijdrage wil leveren aan ons team en dat de wegrace sport leeft.

Club van 50
Over het algemeen wordt sponsoring gezien als iets dat alleen door grote bedrijven gedaan kan worden en puur gericht is op het maken van reclame. Dit is echter niet zo. Er zijn veel particulieren die graag hun bijdrage willen leveren aan onze sport en hun naam willen verbinden aan ons team.   Om deze vorm van sponsoring concreet te maken hebben wij de Club Van 50 opgericht. Mensen die lid worden van de club van 50 sponsoren Jochem van den Hoek en Joey den Besten eenmalig per seizoen 50 euro. We zullen het  echt enorm waarderen wanneer er mensen zijn die ons op deze manier willen steunen ! Het geld zal besteed worden aan onderhoud van de motor, banden, brandstof, inschrijfgeld etc.

Wat bieden wij
1. Na iedere wedstrijd wordt per e-mail een nieuwsbrief toegestuurd met daarin een verslag van de afgelopen wedstrijd, nieuwtjes en eventuele kalender wijzigingen.

  1. Tijdens de wedstrijddagen zijn de leden van harte uitgenodigd in de tent waar koffie klaar zal staan.

3. Wij zullen een bord maken met alle namen erop van de mensen die lid zijn van de club van 50.

Dit bord staat uiteraard altijd bij onze machine tijdens de raceweekenden. Ook op onze website www.performanceracing.nl zal een lijst worden bijgehouden met daarop alle namen van de leden.


Aanmelden
Hebt u interesse om ons te sponsoren en lid te worden van onze Club van 50? Meld u dan snel aan via: https://performanceracing.nl/club-van-50/ Leden die al langer lid zijn kunnen ook rechtstreeks een mail sturen naar info@performanceracing.nl met onderwerp ‘’aanmelden club van 50 2017’’

 

Deel op social media: