Seizoen 2017 van start met voorjaarstest in Frankrijk

Vanmorgen is de Performance Racing truck vertrokken richting het Franse circuit Val Du Vienne . Hier zal een gedeelte van ons team de eerste testkilometers van 2017 gaan maken. Vannacht vertrekt nog een gedeelte van ons team richting het Franse circuit om de truck achterna te reizen.

 

Den Besten weer op de Yamaha R6 na lange winter
Joey den Besten zal deze week voor het eerst op zijn Yamaha R6 stappen om zich zo optimaal voor te kunnen bereiden op het nieuwe seizoen. Joey en het team gebruiken deze testdagen om zich zo optimaal voor te kunnen bereiden op de start van het nieuwe seizoen. Het gevoel op de motor speelt daarbij een belangrijke rol. Door vele sessies te rijden heeft het team optimaal de mogelijkheid om zo optimaal mogelijk te testen!

 

Van den Hoek nog niet in actie
Superbike coureur Jochem van den Hoek zal echter nog niet in actie komen. De coureur uit Werkendam kan onder andere door zijn optreden op het Isle Man geen vrije dagen meer opnemen. De Kawasaki coureur zal over een week wel in actie komen tijdens een trainingsdag op het TT circuit van Assen.

2 Takt
Afgezien van de vaste PRA coureurs zal teammanager Tonny Wassink zich ook gaan voorbereiden op het raceweekend in Hengelo, waar de 2 takt machines weer in actie zullen komen. Tonny zal deze week rijden op een 600cc machine Ook oud coureur en nog steeds berokkende bij het team, Hans Smees is mee naar Frankrijk om het nodige testwerk te verrichten op zijn 2 takt machine

De actie zal plaatsvinden op woensdag en donderdag waarna, het team weer als een speer naar huis moet om zich voor te bereiden op de teampresentatie van aankomende zaterdag !

In de loop van de week zullen er op onze website updates worden geplaatst over het verloop in Frankrijk.

Deel op social media: