Team werkt hard om alles klaar te krijgen voor het seizoen 2014!

Terwijl de eerste zonnen stralen alweer een feit zijn, word er achter de schermen keihard gewerkt aan volgend seizoen waar Performance Racing Achterhoek uit gaat komen in de IRRC met haar coureurs Frank Bakker en Joey den Besten.

Winterstop
De winterstop is voor ieder wegrace team altijd erg lang en men kan dan ook vaak niet wachten tot er weer actie kan worden ondernomen omtrent het volgende seizoen. Voor Performance Racing Achterhoek is dit dan ook niet anders en men kan dan ook niet wachten weer te beginnen met het seizoen 2014.

De winterstop is ook de tijd om bezig te zijn met andere dingen rondom het team. Hierbij kan gedacht worden aan alle attributen die mee worden genomen naar elk race weekend. Ook sponsoring moet bij deze onderdelen zeker niet vergeten worden. Het team is eigenlijk al bijna gedurende het winterseizoen bezig met de Performance Racing truc. Deze wordt helemaal klaargestoomd voor het nieuwe seizoen. Ook aan de motoren wordt gewerkt Verder is er besloten om niet in Spanje te gaan trainen maar om een dag op het TT circuit van Assen mee te pakken om zo de eerste test kilometers te maken voor wat betreft het seizoen 2014.
Logo_PRA3
Performance Racing Achterhoek Facebookpagina
De webmasters zijn momenteel ook druk bezig om flink aan de weg te timmeren als het gaat om promotie van ons team. Hierbij speelt social media een belangrijke rol. De afgelopen weken krijgen we dan ook steeds meer likes op onze facebookpagine. Heeft u ons nog niet geliket doe dat dan nu snel en blijf op de hoogte van de laatste uitslagen etc. Ons streven is om voor de eerste wedstrijd over de 150 likes heen te zitten! Dus like ons
https://www.facebook.com/PerformanceRacingAchterhoek

Nieuw Email adres
Met ingang van het nieuwe seizoen hebben wij ook een nieuw email adres voor vragen, opmerking of info over onze club van 50 , dan kunt u mailen naar: info@performanceracing.nl. Dan wordt u mail zo snel mogelijk in behandeling genomen.

Mocht er meer nieuws zijn dan hoort u dit zo snel mogelijk houdt dus onze website in de gaten www.performanceracing.nl

Deel op social media: