Donderdag 17 April Performance Racing teampresentatie 2014!

De seizoensstart van de WK Superbikes was al begonnen met hun optreden in Australië. Nu ook afgelopen weekeinde het MOTO GP seizoen is begonnen met de openingsrace op het circuit van Qatar, kunnen we wel zeggen dat het wegraceseizoen voor 2014 weer volop is begonnen. Voor het Achterhoekse Performance Racing team laat de seizoensstart nog even op zich wachten. Achter de schermen wordt hard gewerkt om alles op tijd klaar te krijgen voor het eerste race weekend wat op 3 en 4 mei gepland staat tijdens de thuisraces van het team op de Varsselring. Om het seizoen echt een spetterend begin te geven, houdt het team op donderdag 17 April vanaf 20.00 uur haar teampresentatie in Cafe ‘’de Tol’’ te Zelhem .

 Logo_PRA3

Teampresentatie 2014

Donderdag 17 april geeft het team haar jaarlijkse teampresentatie in Cafe de Tol, Keijenborgseweg 1 te Zelhem. Hier zal het team zich presenteren voor het aankomende raceseizoen. De avond zal gepresenteerd worden door motorsportverslaggever  Diederick de Vries. Het team zal haar plannen voor het seizoen toelichten en er zal worden verteld wat de verwachtingen voor het komend seizoen zijn.

Ook zullen de motoren te bezichtigen zijn en zullen er een aantal mensen binnen het team aam het woord komen waaronder teambaas Tonny Wassink en coureur Frank Bakker, met hem zal ook worden teruggeblikt op het vorige seizoen. Hij zal verder ook zijn missie voor 2014 uitspreken.

Tevens zal nieuwkomer Joey den Besten  worden voorgesteld aan de sponsoren en het publiek. De man startnummer #65 zal ook zijn verwachtingen en doelen uitspreken voor wat het nieuwe seizoen betreft. Voor hem is het team immers nog nieuw en zal hier en daar vast wel wat moeten wennen. Het IRRC kampioenschap is voor Joey ook nieuw, wat verwacht hij van het kampioenschap en de circuits.

Club van 50

Sponsoring is een belangrijk iets binnen de wegracesport. Met een bijdrage van € 50,- kunt al lid worden van onze Club van 50. Hiermee wordt u het gehele seizoen per mail op de hoogte gehouden van alle gebeurtenissen binnen ons team. Op de teampressentatie is het ook mogelijk om lid te worden.
Voor meer info zie www.performanceracing.nl of like onze facebookpagina  https://www.facebook.com/PerformanceRacingAchterhoek

 

 

Genoeg reden om donderdag 17 april naar cafe de Tol aan de Keijenborgseweg 1 te komen dus! Entree gratis aanvang 20.00 uur .

 

Namens Performance Racing Achterhoek,

Arno Wassink en Kai Zweverink

 

 

 

Deel op social media: