Voorbeschouwing Benelux Trophy SSP Nürburgring: Caljouw wil snelheid vasthouden, druk weekend voor Hamberg

Jorn Hamberg en Ilja Caljouw gaan beginnen aan hun Benelux Trophy Supersport avontuur. Voor de Performance Racing Achterhoek coureurs, is dit de eerste kennismaking met dit kampioenschap aankomend op de Nürburgring. Jorn Hamberg zal naast de Benelux Trophy races, ook uitkomen in het Dutch Supersport kampioenschap.

Fotocredit: Madli Hanson

Aankomend weekend staat de tweede ronde van de Benelux Trophy Supersport op het programma. Ilja Caljouw en Jorn Hamberg, maken zich op om de strijd aan te gaan in deze competitie. De competitie die twee weken geleden al van start ging op het circuit van Zolder, maar omdat het team zich al had ingeschreven voor het IDC-weekend in Oschersleben, deze aan zich voorbij liet gaan.

De Benelux Trophy Supersport kent niet zoveel Nederlandse deelnemers. Het zijn vooral onze Zuiderburen, die het meest vertegenwoordigd zijn in deze klasse. In de voorgaande race wist Nederlander Randy van Hees wel beide Supersport races naar zich toe te trekken. Het is afwachten waar de Performance Racing Achterhoek coureurs dit weekend zullen staan. Na de vrije trainingen van aankomende vrijdag weten de mannen hoe zij ervoor staan.

Hamberg wil goede lijn doorzetten in Dutch Supersport klasse

Het beloofd een druk weekend te worden voor Jorn Hamberg. De coureur van het Performance Racing team heeft ervoor gekozen om naast de Benelux Trophy, ook van start te gaan in de Dutch Supersport klasse. De coureur die momenteel derde staat in dit kampioenschap met veertig punten, wil zijn goede lijn van twee weken geleden proberen door te zetten.

Fotocredit: Henk Teerink | KNMV testdag

Deel op social media: