Voorlopige twaalfde plaats na pech in eerste kwalificatie voor Den Besten

Zaterdagochtend werd de eerste kwalificatie voor het IRRC Supersport verreden op het zeer zonnige circuit van Imatra in Finland. Het was zaak om er direct bij te zitten en om meteen een goed gevoel te hebben voor de tweede kwalificatie later op de dag.

De zon scheen al weer volop en Joey en het team waren er klaar voor. Joey begon goed aan zijn training en was op weg naar goede rondetijden. Helaas kende Joey pech want het blok van zijn Yamaha R6 ging kapot en hiermee was dus de training gedaan voor Den Besten en Performance Racing Achterhoek. Joey’s zijn snelste tijd was goed voor een voorlopige 12e tijd.

Arno en Tonny zijn keihard aan het werk om de onderdelen van de reserve machine om te bouwen naar de racemotor. We zullen zien hoe het in kwalificatie 2 gaat deze is om 12.45 Nederlandse tijd live te volgen via de Imatranajo App. Deze kan gedownload worden in de App of Playstore

 

Eerbetoon aan Jochem van den Hoek#88
In de pauze van de kwalificaties werd er door de IRRC coureurs een laatste eerbetoon aan Jochem van den Hoek gebracht. Een prachtig gebaar..! Dit is hoe het IRRC paddock is, samen één!

 

Deel op social media: