Word nu Club van 50 lid voor het seizoen 2016

Na een lange zachte winter mogen we weer vooruit gaan kijken naar aankomend wegrace seizoen. Het Performance Racing team is momenteel nog steeds hard bezig om alles klaar te krijgen voor de start van het nieuwe seizoen. Om alles goed te laten verlopen in de loop van het seizoen, heeft het team voldoende budget nodig. Alleen om deze manier kan het team optimaal presteren. Ook u kan uw bijdrage leveren door lid te worden van de Performance Racing Club van 50!

club van 50

Ook voor het aankomende wegrace seizoen is het voor fans en belangstellende weer mogelijk om lid te worden van de Club van 50. Door € 50,- te doneren aan het team ondersteund u ons een heel seizoen lang. Op deze manier is het voor het team mogelijk om het maximale uit het seizoen te halen.

1 (1319)

Over Club van 50
Over het algemeen wordt sponsoring gezien als iets dat alleen door grote bedrijven gedaan kan worden en puur gericht is op het maken van reclame. In de afgelopen seizoenen hebben wij gemerkt dat er ook veel particulieren (familie, vrienden, collega’s en kennissen) razend enthousiast zijn over onze tak van sport. Wij hopen binnen deze groep, mensen te kunnen vinden die bereid zijn om ons te helpen om onze favoriete sport voort te kunnen blijven zetten. Om deze vorm van sponsoring concreet te maken hebben wij de Club Van 50 opgericht. Mensen die lid worden van de club van 50 sponsoren Jochem van den Hoek en Joey den Besten eenmalig per seizoen 50 euro. We zullen het  echt enorm waarderen wanneer er mensen zijn die ons op deze manier willen steunen met onze sport. Het geld zal besteed worden aan onderhoud van de motor, banden, brandstof, inschrijfgeld etc.

 IRRC Races Oss 2015 foto Henk Teerink (39)

Wat hebben wij u te bieden:
1. Na iedere wedstrijd wordt per e-mail een nieuwsbrief toegestuurd met daarin een verslag van de afgelopen wedstrijd, nieuwtjes en eventuele kalender wijzigingen.

  1. Tijdens de wedstrijddagen zijn de leden van harte uitgenodigd in de tent waar koffie klaar zal staan.
  2. Wij zullen een bord maken met alle namen erop van de mensen die lid zijn van de club van 50.

Dit bord staat uiteraard altijd bij onze machines tijdens de raceweekenden. Ook op onze website www.performanceracing.nl zal een lijst worden bijgehouden met daarop alle namen van de leden.

 

 

Wij hopen op uw steun in het aankomende seizoen, zodat Jochem en Joey beide vol gas kunnen gaan op de baan. Alle kleine beetjes helpen dus ook uw steun! Wilt u ons steunen? Geef u dan nu snel op voor de Club van 50 voor het aankomende seizoen. Opgeven kan via www.performanceracing.nl onder Club van 50!

Deel op social media: