Bakker en Performance Racing door met Kawasaki

Frank Bakker zal ook dit seizoen weer gaan uitkomen  op een Kawasaki ZX-10R duizend cc machine. Nadat de Kawasaki in de winter van 2013 werd aangeschaft, kon Frank het niet echt goed vinden met deze motor. Maar voor het aankomend seizoen is het Performance Racing team bezig om de Kawasaki op en top te krijgen en klaar te stomen voor het aankomend seizoen. Bakker zal dus aankomend seizoen ook weer op Kawasaki uitkomen in het IRRC Superbikes.

 IRRC races Oostende 2013 foto Henk Teerink (14)

Eind vorig jaar werd al bekendgemaakt dat Performance Racing Achterhoek in de zelfde samenstelling verder gaat als in het seizoen 2014. Dit houd in dat Supersport coureur Joey den Besten even als vorig seizoen weer zal gaan uitkomen op een Yamaha R6. De IRRC Supersport kampioen 2014 heeft laten zien dat de motor hem goed ligt en dat hij het voorledige vertrouwen in de Yamaha heeft. Op dit moment word ook de Yamaha r6 klaargemaakt voor het nieuwe seizoen.

 

Nadat bekend gemaakt dat Joey weer uit zou gaan komen, was het voor Frank nog even afwachten in welke klasse hij zou gaan deelnemen. Na verschillende opties open te hebben gehouden, waaronder de Supersport klasse is uiteindelijk toch de keuze gevallen op de Superbike klasse. Hier zal Frank net als de afgelopen 2 jaar uitkomen op een Kawasaki ZX10-R.

 

De coureur uit Wolvega wil de goede lijn van het einde van het vorig seizoen graag doorzetten. Dit kan alleen als de motor op en top is. Momenteel word er door de monteurs keihard gewerkt om de Kawasaki in een goede staat te brengen. Ook word er gekeken naar de afstellingen van de motor. Het team is van plan om eind maart te gaan testen. Daar zal gekeken moeten worden naar de optimale afstelling.

 

Behalve dat er door monteurs en rijders druk word voorbereid op het volgend seizoen. Word er achter de schermen ook hard gewerkt aan de Club van 50 en andere vormen van sponsoring. Wilt u hier meer info over? Neem dan contact op met ons en mail naar info@performanceracing.nl of kijk op www.performanceracing.nl

 

Deel op social media: