Steun Performance Racing Achterhoek op de weg naar successen in het seizoen 2015!

2015 is nog maar net begonnen. Dit betekend ook dat er weer een nieuw wegrace seizoen op ons staat te wachten. Nadat we in de november en december maanden al druk bezig zijn geweest met de voorbereiding op het nieuwe seizoen, zijn we als team dus al erg druk met onze nieuwe plannen voor het aankomende seizoen. Na dat we in de wintermaanden bekend maakten dat het team dezelfde samenstelling zou houden als in 2014 kregen we erg veel positieve reacties. Daar zijn wij dan ook erg blij mee, want een team zijn niet alleen de coureurs en de mensen daar omheen. Zonder financiële steun van sponsoren en particulieren kunnen wij geen goede prestaties leveren. Wij waarderen alle steun van zowel particulieren als bedrijfssponsors!

 

Wegracesport leeft in de Achterhoek en ver daarbuiten!

Wij hebben in de afgelopen jaren gemerkt dat de wegracesport erg leeft in de Achterhoek. Ongemerkt zijn er veel bedrijven en mensen die het team op de voet volgen. Nadat wij een aantal jaar geleden ook ons verder zijn gaan ontwikkelen in de social media is dit ook alleen nog maar meer geworden. Met de lanceren van onze vernieuwde website www.performanceracing.nl is dit alleen nog maar meer geworden en zien we ook dat men ver buiten de Achterhoek en zelfs in het buitenland onze site bekijken. Dit doet ons goed, want dit houd in dat wij als team steeds meer bekendheid krijgen op een breder vlak. Qua social media proberen wij ons ieder jaar weer verder te ontwikkelen, zoals eerder aangegeven werpt dit wel degelijk zijn vruchten af. We merken dat men  een bijdrage wil leveren aan onze succes en  dat is iets wat wij als team erg waarderen

ONK Hengelo Gld 2014 Joey den Besten. foto Henk Teerink (75)
IRRC Oss 2014 foto Henk Teerink (1)

Club van 50
Men gaat er vaak van uit dat bij het sponsoren van een race team, het alleen om bedrijven gaat. Dit is echter niet de waarheid. Zoals eerder aangegeven kunt u als particulier ook uw steentje bijdragen door lid te worden van de Performance Racing Club van 50. Hiermee steunt u zowel Joey den Besten als Frank Bakker.

Hoe kan ik lid worden?

Door eenmalig € 50,- euro (meer mag natuurlijk altijd) te doneren aan het begin van het seizoen, mag u zich Club van 50 lid noemen. U kunt zich aanmelden via de website https://performanceracing.nl/club-van-50/ en als u daar het contactformulier invult komt dit bij ons terecht. Wij zullen u dan een mail terugsturen ter bevestiging en met de desbetreffende bankgegevens.  Hiermee steunt u ons dus een heel seizoen. Het geld wat u doneert wordt o.a besteed aan banden, brandstof en andere benodigdheden.

Wat bieden wij aan Club van 50 leden?

1. In de week voor het raceweekend zal er per mail een voorbeschouwing naar u toegestuurd worden per email.

2. Na iedere wedstrijd wordt per e-mail een nieuwsbrief toegestuurd met daarin een verslag van de afgelopen wedstrijd, nieuwtjes en eventuele kalender wijzigingen.

3. Tijdens de wedstrijddagen zijn de leden van harte uitgenodigd in de tent waar koffie klaar zal staan.

4. Wij zullen een bord maken met alle namen erop van de mensen die lid zijn van de club van 50.

Dit bord staat uiteraard altijd bij onze machine tijdens de raceweekenden. Ook op onze website www.performanceracing.nl zal een lijst worden bijgehouden met daarop alle namen van de leden.

 

Als bedrijf sponsoren?

Als u een ondernemer bent met een hart voor de wegracesport en u wilt ons als bedrijf sponsoren, dan kan dit natuurlijk ook! Als team komen wij overal en bezoeken wij veel verschillende circuits. Op de race weekenden komt vaak veel publiek af. Als bedrijf bied u dit de kans om uw netwerk te vergroten. Tevens kan uw naam overal gezien worden. Als u met uw bedrijf wilt sponsoren of u wilt eens informeren dan kunt u contact met ons team opnemen via info@performanceracing.nl

Op welke manier u ook een financiële bijdrage levert maakt niet uit. Want zonder uw steun kunnen wij de wegtransport niet uitoefenen. Uw steun word zeer gewaardeerd!

.

Deel op social media: