Coronavirus: Laatste testdag in Alcarras geannuleerd

Het Performance Racing Achterhoek team heeft de driedaagse test op het circuit van Alcarras niet volledig af kunnen ronden. De reden hiervoor is dat de Spaanse regering heeft besloten om vanaf zondag 00:00 uur de grenzen te sluiten. Deze maatregel heeft er voor gezorgd dat de laatste testdag in Spanje is geannuleerd.

2019 voorjaarstest Alcarras – Foto: Madli Hansson

Test geannuleerd
Het Performance Racing team kende gisteren een goede testdag. Aan het eind van de dag kwam helaas het bericht dat de test van zondag zou worden geannuleerd. De Spaanse regering heeft besloten om vanaf maandag het land helemaal op slot te doen om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan.

Zonde
Het team baalt enorm van het niet doorgaan van de laatste dag, maar de gezondheid van eenieder staat voorop. Het is alleen zonde dat het goede gevoel van de test op zaterdag niet doorgezet kan worden. De vrachtwagen is onderweg naar huis en de teamleden die met het vliegtuig zijn, proberen vanavond het vliegtuig terug naar huis te nemen.

Goed gevoel overgehouden
Ondanks het annuleren van de laatste dag, kijkt het Performance Racing team terug op een goede eerste test. Vanuit hier kunnen we verder stappen gaan maken richting het goede gevoel en de juiste motorafstelling. We hebben mooi weer gehad, veel kunnen proberen en zijn weer op elkaar ingespeeld.

Deel op social media: