Den Besten en Bakker in 2015 ook actief voor Performance Racing Achterhoek

Na het laatst verreden raceweekend in Frohburg is het een tijdje stil geweest rondom het Achterhoekse wegrace team Performance Racing. De December maand is nog niet eens aangebroken maar het team kan met veel enthousiasme vermelden dat Joey den Besten en Frank Bakker ook in 2015 weer actief zullen zijn voor het Performance Racing team!

Van links naar rechts Joey, Kees en Tonny

 

Na de laatste race hebben beide coureurs om de tafel gezeten met het team. Na dat deze gesprekken positief waren verlopen, was de kogel dus door de kerk. Joey den Besten zal in 2015  voor het tweede seizoen uitkomen voor ons team. Zijn teamgenoot Frank Bakker zal voor het achtste seizoen uitkomen voor het team.

 

Joey Den Besten#65

Joey heeft in zijn debuut jaar voor Performance Racing Achterhoek meteen laten zien waartoe hij in staat is. Na een tijdje niet actief te zijn geweest is Joey afgelopen seizoen zeer sterk teruggekomen door het binnenhalen van de tittel in de IRRC Supersport 600 klasse! Voor komend jaar heeft de coureur uit Halle samen met het team  besloten om actief te blijven in het Supersport 600 kampioenschap van het International Road Racing Championschip. Het kampioenschap is Den Besten goed bevallen, nu hij de circuits beter kent zal hij proberen zijn titel te handhaven op zijn vertrouwde Yamaha R6. Manage van Joey, Kees van Steenis, teammanager Tonny Wassink en de coureur zelf zijn blij met deze ontwikkeling  voor 2015 en zien uit naar de start van het nieuwe seizoen!

Frank Bakker #51

De coureur die het team door en door kent, Frank Bakker gaat ook alweer voor zijn achtste seizoen deel uitmaken van het team. Na twee wat moeizame seizoenen te hebben gehad op sportief gebied, kende Frank halverwege het vorige seizoen een ommekeer. De Kawasaki was nog zeker niet zijn beste vriend maar het ging al ietsjes beter. Door pure wilskracht wist Frank in het laatste weekend de derde plaats in het IRRC Superbikess kampioenschap voor zich op te eisen. Een hele knappe prestatie als je bekend wat Frank allemaal voor pech heeft gehad!

Voor 2015 is het nog niet helemaal duidelijk in welke klasse Frank zal gaan rijden. Zodra dit bekend is zullen wij dit naar buiten brengen. Houd onze site dus in de gaten www.performanceracing.nl  Op deze site vindt u ook onze Facebook pagina en onze twitter

Met vriendelijke race groet,

PERFORMANCE RACING ACHTERHOEK

Deel op social media: