Joey Den Besten met Performance Racing team in actie in ONK Dutch Superbikes tijdens BSB weekend in Assen

Dit weekend beloofd weer een mooi motorsport weekeinde te worden. Het hoog aangeschreven British Superbike Championschip komt dan naar het TT circuit in Assen. Het zeer populaire Britse kampioenschap komt al heel wat jaren naar Nederland toe, de rest van haar wedstrijden rijd het allemaal binnen het Verenigd Koninkrijk. Performance Racing Achterhoek komt dit weekend ook in actie in het bijprogramma van dit evenement namelijk de ONK Dutch Superbike  met coureur Joey den Besten.

14484941_1209488092441221_7808893212921808078_n

Andere jaren ging het team wel eens kijken bij de BSB of was het in Frohburg voor de IRRC, maar dit weekend gaat het gebeuren. Dit weekend komt coureur Joey den Besten voor de gelegenheid op de Kawasaki ZX10-R. Joey die normaalgesproken uitkomt op een Supersport 600cc machine grijpt dit weekend de gelegenheid om eens op de dikke Superbike te stappen. Hij wil eens kijken hoe hem dit afgaat.

Den Besten heeft al wel de nodige ervaring op een 1000cc machine maar, dit is al enige tijd geleden. Het team en Joey zien dit weekend dan ook gewoon als een training om eens te kijken hoe Joey dit af gaat. Uiteraard gaan we wel proberen er het maximale uit te halen! Joey en de Kawasaki zullen eerst aan elkaar moeten wennen en het zal ook weer wennen zijn voor de coureur uit Borculo om op een permanent circuit in actie te komen.

Joey over aankomend weekend; ‘’Dit weekend gaan we eens kijken hoe mij de Kawasaki Superbike machine bevalt. Hopelijk leggen ze wat strobalen en lantaarnpalen neer zodat ik me een beetje thuis voel op een permanentcircuit. We hebben er zin in!’’

De kosten voor een weekendkaart zijn €35 (gratis entree tot de paddock) Een kaart voor de wedstrijddag op zondag bedraagt € 30. De koffie staat klaar in onze tent dus kom gerust eens een kijkje nemen en een praatje maken

Deel op social media: