Performance Racing Achterhoek en Joey den Besten per direct uit elkaar

Performance Racing Achterhoek en Joey den Besten zullen per direct uit elkaar gaan. Dit nieuws heeft het team in een officieel persbericht naar buiten gebracht op haar website.

De reden van de breuk tussen Den Besten en het team, is dat men op diverse vlakken verschillende inzichten had. Dit heeft er toe geleid dat Performance Racing Achterhoek den Joey den Besten per direct afstand van elkaar doen.

Het team heeft in 4 jaar tijd veel succes met Joey den Besten gekend. We hebben tweemaal het IRRC Supersport 600 kampioenschap met Joey weten binnen te halen. Op deze prestatie kunnen we met een goed gevoel terug kijken. We hebben in 4 jaar tijd veel mooie, maar ook moeilijke momenten met elkaar gekend.

In goed overleg hebben we besloten om per direct afscheid van elkaar te nemen. We zijn tot de conclusie gekomen dat we op diverse vlakken te veel verschillen van mening en inzicht. We betreuren deze situatie, maar zien op dit moment geen andere oplossing.

Wij willen Joey den Besten en Kees van Steenis bedanken voor hun inzet van de afgelopen vier jaar. We wensen Joey het allerbeste toe in de toekomst.

Deel op social media: