Performance Racing Achterhoek gaat de strijd aan op het spectaculaire circuit van Horice Tsjechië

Na een korte pauze van ongeveer twee weken maakt het Performance Racing team zich op voor alweer de vijfde ronde van het International Road Racing Championschip Supersport, welke verreden zal worden in het weekend van 17 t/m 19 augustus op het uitdagend circuit van Horice in Tsjechië. Het team uit Hengelo Gld zal zoals gebruikelijk uitkomen met de Nederlandse Ilja Caljouw en de Fransman Pierre Yves Bian. De Duitser Christian Schmitz is nog herstellende van zijn sleutelbeen blessure.

29.07.2018 IRRC Chimay
Copyright by FOTO:Thomas Neidhardt,
I

 

Ilja Caljouw#14: ‘’Deze lijn moeten we doorzetten.’’
Na zijn goede prestaties in Chimay wil Ilja Caljouw aankomend weekend laten zien wat hij in zich heeft en de lijn van het afgelopen raceweekend doorzetten. Met tweemaal een achtste plek was de coureur uit Smilde dan ook tevreden. Ook de manier waarop voor hem de kwalificatiesessies verliepen was een goede zaak, vanaf het begin er gelijk goed bij zitten. Dat laatste zal ook dit weekend weer gelden, want de laatste keer dat Caljouw in actie kwam in Horice was in 2016. Dit weekend gaat hij uiteraard weer voor een positie binnen de top acht, maar een uitschieter naar de top vijf zou mooi zijn.

 

Pierre Yves Bian199: ‘’Opzoek naar de hoogste trede van het podium.’’
Met een vierde en een derde plek in Chimay kon men stellen dat Bian het wederom goed had gedaan. Ondanks dat had de Fransman er voor zichzelf meer uit kunnen halen in de eerste race. Chimay is geweest en we kijken weer voorruit. Dit weekend in Horice zal Pierre Yves Bian in beide races weer de strijd aan willen gaan binnen de top 3. Hierbij is natuurlijk het doel om het zijn landgenoot Mathieu Lagrive zo moeilijk mogelijk te maken op weg naar de titel. Het zou mooi zijn als Bian zich een keer zou kunnen bekronen tot overwinnaar. Of dit gaat lukken is nog maar de vraag, de concurrentie is namelijk zeer sterk.

 

Dit weekend zijn wij op alle social media kanalen weer te volgen. Zo blijft u volledig op de hoogte van de verrichtingen van ons team.

Deel op social media: