Performance Racing Achterhoek start vol vertrouwen aan tweede seizoenshelft en gaat tropisch weekend tegemoet in België

Het Performance Racing team staat aan de vooravond van de tweede seizoenshelft. De tweede seizoenshelft gaat van start op het legendarische circuit in het Belgische Chimay. Voor beide coureurs is het geen onbekende baan en het team kwam hier voorgaande jaren dan ook altijd goed voor de dag, Bloemhard en Caljouw hopen beide een goede start te maken aan de rest van dit seizoen.

Terwijl we nog maar net zijn bekomen van de races in Terlicko waar het team een wisselvallig weekeinde kende, staat aankomend weekend de vierde ronde van het IRRC op de kalender op het mooie en oude stratencircuit van Chimay. Een circuit dat gerand voor spektakel.

Ilja Caljouw gaat voor ‘het laatste stapje’ in Chimay
Ilja Caljouw kent de laatste twee weekenden een stijgende lijn. De kwalificaties gaan ook steeds beter, wat als resultaat heeft dat hij aan kan haken bij de top in de IRRC Supersport klasse. Met een winst in de open klasse op zak tijdens het weekend in Terlicko, wil de coureur dit weekend deze lijn graag ook doorzetten in het IRRC circus. Vorig jaar behaalde Caljouw een achtste plaats in beide races en behaalde een podium in de BeNeCup. Graag wil de coureur het stapje naar de top vijf maken in de IRRC klasse dit weekend.

Bloemhard na vijf jaar terug in Chimay
Bloemhard keert dit weekend na vijf jaar terug in Chimay. De laatste keer dat hij hier reed kende de Kawasaki coureur de nodige pech. Tijd voor revanche dus. De debutant bij Performance Racing Achterhoek maakt een zeer sterk seizoen door en dan te bedenken dat hij ook nog de nodige pech heeft gekend, kunnen we stellen dat we alleen maar tevreden kunnen zijn. De lijn die aan het begin van dit seizoen is ingezet wil Bloemhard graag doorzetten. Hij heeft immers laten zien met de top vijf mee te kunnen. Zou er nog een stap gezet kunnen worden? Wie weet. Aankomend start Virgil in ieder geval vol vertrouwen aan zijn tweede helft van het seizoen.

Deel op social media: