Performance Racing Achterhoek test tijdens openingsronde Benelux-Cup in Croix

Performance Racing Achterhoek maakt zich op voor het eerste raceweekend van het seizoen. Het team uit het Gelderse Hengelo komt dit weekend uit op het Franse circuit van Croix samen met Ilja Caljouw (Supersport) en Virgil-Amber Bloemhard (Superbike).


Thuisraces in Hengelo komen er aan
Over precies een maand zijn de kwalificaties op de Varsselring nu verreden en weten we hoe het Performance Racing team begonnen is aan haar thuisraces. Ter voorbereiding op het seizoen wat komen gaat heeft het team eind maart al getest in Spanje. Waarna het dit weekend afreist richting het Franse Croix waar het team de eerste twee wedstrijden van het jaar gaat verrijden. Vervolgens vind er eind deze maand nog een één daagse test op het TT circuit van Assen plaats.

Aankomend weekend
Het aankomend weekend gaan beide coureurs van start in de Benelux Cup. Vrijdag staan er een aantal vrije trainingen op de planning, waarna zaterdag twee kwalificatiesessies gepland staan. Beide coureurs gaan uiteraard voor het hoogst haalbare, maar zien ook de uitdaging om nog meer testwerk te kunnen doen. Een mooi resultaat zou voor beide heren een opsteker zijn op weg naar de thuisraces in Hengelo op zaterdag 11 en zondag 12 mei aanstaande.

 

Deel op social media: