Performance Racing coureurs klaar voor de Gamma Racing Days

Performance Racing Achterhoek gaat dit weekend voor de derde keer dit jaar in actie komen. Het team uit Hengelo zal aantreden tijdens de Gamma Racing Days op het TT circuit van Assen. Tijdens dit evenement worden de laatste twee races van de Benelux Cup verreden. Tevens is dit het  eerste wegrace evenement waar er ‘beperkt’ publiek toegelaten wordt dit motorsportseizoen.

Fotocredit: Henk Teerink

Na een succesvol en leerzaam IDM weekend op de Lausitzring met Jorn Hamberg, maakt het Performance Racing team zich op voor de Gamma Racing Days. Een evenement dat vooral in het teken staat van autosport, maar waar de tweewielers ook zeker niet ontbreken. Tevens is dit het eerste wegrace evenement waar sinds de uitbraak van het Coronavirus beperkt publiek toegestaan is.

Fotocredit: MOTORHOUSE

Jorn Hamberg en Ilja Caljouw gaan hun opwachting maken in de Supersport categorie. Beide mannen zullen na een aantal goede trainingen, een goed resultaat neer willen zetten op het Asser circuit.  Daarnaast zal Virgil-Amber Bloemhard met zijn Kawasaki het beste resultaat willen behalen in de Superbike klasse. Dit weekend zullen beide klassen bij elkaar in de baan rijden. Uiteraard rijden ze wel voor ieder hun eigen klassement.

Fotocredit: Madli Hanson

Aankomende vrijdag vind de eerste kwalificatie plaats, zaterdagochtend de tweede kwalificatie en zondag twee races.

Deel op social media: