Performance Racing reist af naar de Belgische kust voor 5e en 6e wedstrijd IRRC

Na één weekendje rust te hebben gehad, zal het Performance Racing Achterhoek team morgenochtend vertrekken naar onze zuiderburen in Oostende. Hier zullen namelijk aankomend weekend de 5e en 6e wedstrijd voor het International Road Racing Championschip worden verreden. 

 OOSTENDE 2014

Met de twee races van Oss nog vers in ons geheugen staat het team komend weekend alweer een nieuw raceweekend te wachten. Joey en Frank zullen hier weer proberen zo goed mogelijk voor de dag te komen.  In tegen stelling tot de voorgaande twee race weekenden rijd het IRRC niet samen met het ONK hun hebben dit weekend een race weekend op de kalender staan in Oschersleben in Duitsland. Omdat we in Oostende zijn rijd wel het BK. Maar hier vanuit rijders meedoen aan het IRRC is ons niet bekend!

 

Joey den Besten#65

 Joey heeft als nieuwkomer in de IRRC Supersport klasse echt een flitsende start gemaakt. Met een 5e en 2e plek in Hengelo reed de man uit Halle zich duidelijk in de kijker. Ook in Oss heeft Joey deze goede lijn door kunnen zetten met een 2e en een 3e plek (dit zonder de gastrijders meegeteld). Hiermee staat hij na 4 races aan kop met 67 punten. Joey zal met een goed gevoel afreizen naar België. Echter zal het wel wennen zijn voor hem omdat hij voor het eerst op het circuit van Oostende zal gaan rijden. Joey heeft er zin in en we zijn benieuwd hoe het gaat.

 IRRC Oss 2014 foto Henk Teerink (37)

Frank Bakker#51

Frank kende in Hengelo een iets mindere start van het seizoen. Nadat hij  in Hengelo maar geen goed gevoel kon krijgen in de motor, liet het toch de wensen over. Maar als je geen geduld hebt komt er ook geen resultaat. Ondertussen was Frank vader geworden en dus kon hij zich weer wat meer concentreren. Dit wierp zijn vruchten echt af. Na een goed weekend in Oss te hebben gehad met Pinksteren, staat Frank op een mooie derde plek in het kampioenschap. Het zal moeilijk worden om deze positie vast te houden. De man uit Wolvega zal er alles doen om dit weekend een mooi resultaat te behalen met misschien wel een uitschieter naar de top 5. Wie zal het zeggen??

 

IRRC races Oostende 2013 foto Henk Teerink (19)

 

We hopen op een mooi weekend met mooie resultaten voor beide mannen! Houdt dit weekend onze site en social media in de gaten voor updates.

 

Namens Performance Racing Achterhoek,

Kai Zweverink

Deel op social media: