Performance Racing vol vertrouwen naar derde en vierde IRRC wedstrijd in Oss

Tijdens het Pinksterweekend zal op het Paalgravencircuit in het Brabantse Oss de derde en vierde wedstrijd voor het International Road Racing Championschip verreden. Performance Racing Achterhoek gaat met veel vertrouwen naar Oss en is van sinds om de goede weg die het is ingeslagen door te trekken naar aankomend weekend.

13173664_589752334526854_799647536360978848_n

Vanmiddag zal het team vanuit Hengelo naar Oss vertrekken om daar alles klaar te maken voor de kwalificaties van morgen op 1e pinksterdag. We hopen op weer z’n mooi weekend als in Hengelo waar we goed hebben gepresteerd. Hopelijk kunnen we dit  aankomend weekend in Oss voortzetten.

Joey Den Besten#65: IRRC Supersport
Joey is het seizoen 2016 uitstekend gestart met twee keer een tweede plaats in het IRRC Supersport. Hiermee staat Den Besten momenteel met 40 punten vast op de 2e plaats in het kampioenschap met 10 punten achterstand op de Tsjech Merek Cherveny, die in Hengelo een klasse apart was en met 50 punten de maximale score heeft gehaald en dus aan de leiding gaat. Joey hoopt dit weekend af te kunnen rekenen met de zeer snelle Tsjech en zo de strijd aan te gaan. Dit zal echter een zeer zware opgave worden maar, we Joey zal het gaan proberen. Hopelijk blijft het droog en zijn de weergoden Joey goed gezind.

IRRC Races Oss 2015 foto Henk Teerink (15)

Jochem van den Hoek#88: IRRC Superbike
Evenals zijn teamgenoot is ook ‘Sjakie spektakel’ het seizoen uitstekend begonnen. Jochem wist in Hengelo zeer sterk van start te gaan met twee maal een vijfde plek. Hier waren het team en Jochem zeer tevreden over. De Kawasaki ZX10-R staat er uitstekend bij en de weg wie men vorig jaar is ingeslagen, zorgt nu voor direct een goede start van het nieuwe seizoen. Hopelijk kan Jochem weer strijden voor een mooie top 5 klassering en misschien zit er nog wel meer in. Aan de inzet zal het in ieder geval niet liggen. Voor Jochem is deze wedstrijd in Oss een beetje een thuiswedstrijd, dus wie weet wat dat te weeg kan brengen! We zullen het zien

IRRC Superbike Oss 2015 foto Henk Teerink (12)

Hopelijk houden we het dit weekend droog en boeken we mooie resultaten. Morgen op zondag zullen de kwalificaties plaatsvinden, waarna op maandag 2e Pinksterdag de race dag zal zijn. Joey en Jochem zullen de BeNeCup trainingen ook rijden zodat zij extra kilometers kunnen maken. Of beide mannen ook de wedstrijden van de ONK-BeNeCup rijden is nog even de vraag.

Klik hier voor het tijdschema
http://www.wegraceoss.nl/tijdschema.html

De koffie staat voor u klaar!

Deel op social media: