Pierre Yves Bian vanaf heden in IRRC Supersport met Performance Racing Achterhoek

De Fransman Pierre Yves Bian stapt per direct in bij het Performance Racing team Achterhoek. Bian gaat voor het team uitkomen op een Yamaha R6 in de Supersport klasse van het IRRC kampioenschap en word in deze klasse de teamgenoot van Ilja Caljouw. Hiermee heeft het Performance Racing team Achterhoek voor het eerst een buitenlandse coureur in het team.

Geen onbekende in het IRRC
Pierre Yves Bian is geen onbekende in het IRRC kampioenschap. De Fransman kwam de afgelopen jaren al uit in de IRRC Supersport klasse met zijn eigen team. Bian is een zeer snelle coureur met al veel ervaring in de Supersport klasse. Hij heeft in de afgelopen seizoenen al vaak laten zien om de podiumplaatsen mee te kunnen strijden. Zo werd hij het afgelopen seizoen derde in de eindstand.

Technische ondersteuning bieden
Bian houd zijn eigen team en sponsoren  om zich heen. Zo krijgt de Fransman onderandere ondersteuning van michelin  Frankrijk. Het Performance Racing team gaat Bian voorzien van technische ondersteuning. Hij zal dus officieel uitkomen voor het team en gaat de aankomende  week ook starten tijdens  de North West 200 in Noord Ierland.

 

Deel op social media: