Volg alle actie dit weekend via onze website en sociale media kanalen

Het IRRC seizoen staat op het punt van beginnen en Performance Racing Achterhoek staat te trappelen om aan de eerste twee races van 2019 te beginnen op de prachtige Varsselring in Hengelo. Wil je niks missen van al het spektakel op de baan? Dan moet je er uiteraard gewoon bij zijn. Mocht je er echt niet bij kunnen zijn, dan zorgen wij dat je niets mist.

Aankomend weekend gaat het nieuwe seizoen eindelijk van start en is de Varsselring in Hengelo het decor voor de eerste ronde van het IRRC Supersport en Superbike. Met op zaterdag acht kwalificaties in twee verschillende klasse, heeft het team een overvol programma voor de boeg en gebeurt er dus ontzettend veel. Op zondag staan de twee IRRC Supersport en Superbike races op het programma en hebben de coureurs ook nog de mogelijkheid om te rijden in de Benelux Cup. Wij zorgen ervoor dat alle fans, supporters en andere motorsportliefhebbers het aankomende weekend niks hoeven te missen van alle actie.

Nieuw dit seizoen
Voor aankomend seizoen is het idee om na iedere IRRC training en race, een kort interview af te nemen met onze coureurs. Op deze manier is het voor de thuisblijvers ook weer een verbetering om ons tijdens de raceweekenden beter te kunnen volgen. Hier gaat het team aankomend weekend voor het eerst mee starten. De audiofragmenten zijn te beluisteren via de Sound Cloud van het team.

Liveblog op de website
Dit jaar gaat het Performance Racing team gedurende het hele weekend een liveblog bijhouden. Dit houdt in dat na elke twee kwalificaties en races van de IRRC Supersport en Superbike updates worden gepubliceerd over de verrichtingen van de coureurs. De liveblog is te vinden op de website en de updates hiervan worden ook gedeeld op de Facebookpagina.

Sociale Media kanalen
Performance Racing Achterhoek beschikt over een tal van diverse sociale media kanalen. Het team gaat deze kanalen gedurende het weekend volop inzetten zodat niemand iets hoeft te missen. Op Facebook zijn naar iedere kwalificatie en race korte updates te vinden van bijvoorbeeld de uitslagen en andere belangrijke zaken. Verder worden er updates geplaatst via Twitter. Op de Instagram account zijn diverse foto’s en filmpjes te zien.

Tijdens trainingen en races zijn bij onderstaande kanalen updates te vinden.
Website: https://performanceracing.nl/
Facebook: https://www.facebook.com/PerformanceRacingAchterhoek/
Twitter: https://twitter.com/PR_Achterhoek

 

Houd dit weekend onze mediakanalen dus goed in de gaten voor het allerlaatste nieuws!

 

Deel op social media: