Voorbeschouwing IRRC Chimay(B) 2013

Na een aantal weken van stilte rondom het Achterhoekse Performance Racing, mag er dit weekend eindelijk dan weer geracet worden. Ditmaal reist het team voor de tweede maal dit seizoen richting België. Waar eerder dit seizoen Oostende werd aangedaan is het dit weekend de beurt aan het Belgische Chimay. Hier worden dit weekend de 5de,  6de en 7de ronde voor het IRRC verreden.

IRRC races Oostende 2013 foto Henk Teerink (22)

Na het laatste weekend In Oostende veel progressie te hebben gemaakt met de afstelling van de Kawasaki ZX10R. Hopen wij deze goede lijn in Chimay voort te zetten. Tevens willen wij onze mooie tweede plaats in het kampioenschap behouden. Maar gezien het sterke deelnemersveld zal dit geen gemakkelijke opgave worden. We hopen in alle drie de races mee te kunnen strijden in de top vijf, met misschien een uitschieter naar de top drie.

IRRC races Oostende 2013 foto Henk Teerink (9)

Het circuit in Chimay is geheel vernieuwd afgelopen seizoen en hierbij hoort ook dat er een mooi nieuw laagje asfalt is gekomen. Wij als team zijn zeer benieuwd naar hoe dit uitpakt in de races en trainingen. Natuurlijk hopen wij er ook op dat de weergoden een beetje meewerken. Dit zodat Frank scherpe tijden neer kan zetten en meer vertrouwen in de motor kan krijgen.

Tevens willen wij Van den Brink ICT uit Vorden bedanken voor het beschikbaar stellen van een laptop. Hiermee kunnen wij de Data van de Kawasaki ZX-10R bekijken en daarmee afstellen.

 

Namens Performance Racing,

Arno Wassink en Kai Zweverink

Deel op social media: