Word jij Club van 50-lid in 2021? 

Voor iedereen is 2020 waarschijnlijk een jaar om snel te vergeten. Er was een voorjaarstraining in Spanje maar vervolgens door het Coronavirus geen IRRC-seizoen. Het Performance Racing team zat niet stil en ging door. Zo werden er toch nog drie wedstrijdweekenden verreden en werd er een aantal keer getraind op diverse circuits. Daarnaast is er achter de schermen geïnvesteerd in nieuw materiaal met het oog op de toekomst. In 2021 hopen we er samen weer voor te gaan. Dit zal niet gaan zonder financiële steun en daarom hoopt het team ook in het nieuwe seizoen weer te kunnen rekenen op steun van haar vaste groep Club van 50 leden en bedrijfssponsoren. 

Fotocredit: Madli Hanson

Bijzonder seizoen
Het seizoen 2020 gaat de boeken in als een bijzonder seizoen. Vooraf had niemand verwacht dat er slechts drie officiële wedstrijden verreden zouden gaan worden en dat het kampioenschap waar we als team in uitkomen, zou komen te vervallen. Een jaar waarin het gehele team veel vertrouwen uitsprak op weg naar mooie prestaties tijdens de raceweekenden. Helaas mocht dit niet zo zijn het afgelopen jaar. 

Fotocredit: Henk Teerink

Positief gebleven
Ondanks het wegvallen van een vrijwel geheel raceseizoen, is het Performance Racing team niet bij de pakken neer gaan zitten. Zo heeft men geïnvesteerd in nieuwe materialen en onderdelen, was er natuurlijk de voorjaarstraining in Spanje en zijn er uiteindelijk toch nog drie wedstrijdweekenden geweest waarin onze coureurs in actie kwamen. Het team heeft dus wel degelijk financiële middelen gebruikt om te investeren in de toekomst en haar coureurs.  

Uw steun is ook welkom in 2021
Het is voor iedereen lastig te voorspellen hoe onze seizoensstart eruit gaat zien maar we blijven positief en kijken met een frisse blik naar de toekomst. Uw steun is van groot belang om ook aankomend jaar weer onze mooie motorsport te kunnen blijven beoefenen en mee te kunnen blijven doen in de voorste gelederen. Elke steun is wenselijk en alle kleine beetjes helpen. 

Fotocredit: Pavel Salaba

Heb jij interesse om ons in 2021 te steunen? Word dan nu lid van onze ‘Club van 50’ en draag bij aan succes. Aanmelden kan via Club van 50 – Performance Racing Achterhoek. Wil je het bedrag liever direct overmaken? Doe dit dan op rekeningnummer: 
NL91 ABNA 0582 4705 36. Vermeld hierbij je naam en emailadres. 

Later deze week vindt er een uitgebreid interview plaats met één van onze teamleden. Tijdens dit interview zal er een terugblik zijn op de afgelopen twee jaren en een vooruitblik op het aankomende jaar.  

Deel op social media: