«

»

Voorbeschouwing Hengelo seizoen 2013

Eindelijk is het dan zover, aankomend weekend zaterdag 11 en zondag 12 mei gaat voor Performance Racing Achterhoek het wegrace seizoen 2013 van start. Het seizoen begint dan ook meteen met één van de mooiste races van het seizoen op onze eigen Varsselring in Hengelo. Voor ons als team is dit altijd een bijzonder en speciaal weekend, waarbij vele belangstellende en sponsoren aanwezig zijn.

 Ñ

Dit weekend rijden wij als team onze eerste wedstrijd van het seizoen. Tevens zijn het dit jaar ook de eerste twee wedstrijden om het International Road Racing Championschip. Wij nemen dit weekend ook deel aan de ONK Dutch Superbikes Zij hebben hun eerste wedstrijd van het seizoen al verreden tijdens het bijprogramma van de WK Superbikes in Assen op 28 April.

In  de winter van 2012 heeft het team een nieuwe machine aangeschaft. De keuze is gevallen op een KAWASAKI ZXR10. Dit weekend zal Frank voor het eerst in wedstrijd verband met deze motor aan de start verschijnen. Wij zullen dit weekend opzoek gaan naar de juiste afstelling. Dit zodat Frank nog meer vertrouwen  kan krijgen in de motor.

Hier onder vind u de tijdschema’s voor beide dagen. Let op: Van dit tijdschema kan afgeweken worden

 

 Trainingen/Practices Zaterdag 11 Mei 2013
Kwalificatie 1/Qualification 1
08.00 8.25 25 min. ONK Dutch Moto3 + NK Classics
08.30 8.55 25 min. BK + ONK Dutch Sidecars
09.00 9.25 25 min. IRRC
09.30 09.35 5 min Pauze 
09.35 09.55 20 min. ICGP 250 CC – 350 CC
10.00 10.20 20 min. 50cc European Classic Cup
10.25 10.50 25 min. BK + ONK Dutch Supersport B
10.55 11.20 25 min. BK + ONK Dutch Supersport A
11.25 11.50 25 min. BK + ONK Dutch Superbikes
11.50 12.15 25 min. Pauze 
Kwalificatie 2/Qualification 2 
12.15 12.40 25 min. ONK Dutch Moto3 + NK Classics
12.45 13.10 25 min. BK + ONK Dutch Sidecars
13.15 13.40 25 min. IRRC
13.45 13.50 5 min. Pauze 
13.50 14.10 20 min. ICGP 250 CC – 350 CC
14.15 14.40 25 min. BK + ONK Dutch Supersport B
14.45 15.10 25 min. BK + ONK Dutch Supersport A
15.15 15.40 25 min. BK + ONK Dutch Superbikes
15.45 15.55 10 min. Pauze 
Pitlane open Start race
15.55 16.00 7 R/7 L 50cc European Classic Cup
16.55 17.00 9 R/9 L ICGP 250 CC – 350 CC
17.30 Einde Trainingen/ Race

 

 

Wedstrijden / Races  Zondag 12 Mei 2013
Pitlane open Start race
10.15 10.25 14 R/14 L BK + ONK Dutch Supersport  groep B
11.10 11.15 7 R/7 L 50cc European Classic Cup Race 2
11.45 11.50 12 R/12 L NK Classics
12.25 12.35 12 R/12 L IRRC Race 1
13.10 13.15 9 R/9 L ICGP 250 CC – 350 CC Race 2
13.45 13.50 5 min pauze
13.50 14.00 14 R/14 L BK + ONK Dutch Supersport groep A
14.35 14.45 12 R/12 L IRRC Race 2
15.20 15.30 12 R/12 L BK + ONK Dutch Sidecars
16.05 16.15 14 R/14 L BK + ONK Dutch Superbikes
16.50 17.00 12 R/12 L ONK Dutch Moto3 
17.30 Einde wedstrijden

motor 2

Sponsoren en belangstellende zijn zowel op zaterdag 11 mei als zondag 12 mei van harte welkom in onze tent op het rennerskwartier. Hier zal een hapje en een drankje voor u aanwezig..

 

Namens Performance Racing Achterhoek,

Arno Wassink en Kai Zweverink